Çok diri Allah kaza bela vermesın Maşallah
Çok diri Allah kaza bela vermesın Maşallah
maşallah çok güzel duruyor showroomdan yeni çıkmış gibi. ben olsam jant kapaklarını bile değiştirmezdimböyle çok iyi duruyor. ama tabi zevk meselesi. bbs ch motorsport çok iyi duruyor golf 4'te
![]()
Turuncudan vazgecememissiniz sanirsamCorsanizda cok guzeldi opelim.net'ten hatirliyorum cok guzel bi corsaniz vardi cicek gibi bi golf 4 almissiniz. VW serisinin benim icin en degerli modelidir. Kazasiz belsaiz insallah
Elinizde tekrarda can bulucaktir
![]()
Amin teşekkürler.. aynen yeri değişti artıkyine kütahyada ama tanınmaz halde şimdi corsa
haberim olsun madem gelip geçmeyin uygun olursanız görüşelim bi dahakine
![]()
teşekkür ederim..
Amin Berkayım cümlemize inşallah..giriştim bakalım ufaktan kendine gelmeye başladı
valla ne yalan söyleyeyim özlemişim bu konforu.. kıyıp bişeyler yapmak zor geliyo da illa ki olcak artık yakındır stock bi yere kadar
teşekkürler..
Amin cümlemize inşallah, teşekkürler..
teşekkür ederim, ben de kıyamıyorum ama belki orjinal şık görünmesi açısından oem bi jant tercih edebilirim yakın zamanda![]()
çok teşekkür ederim evet ben de hatırlıyorum sizi opelim.netten golf 4 gerçekten farklı bi arabaymış özellikle bu arabanın temizliği vazgecemem dediğim corsayı sattırdı banabi de renk turuncu olunca kaçırmayayım dedim şans turuncudan gidiyor bakalım
![]()
Çok temiz. MaşAllah. Güle güle kullanın.![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
stock stock bi yere kadarEibach 50mm yaylarımız iki gün önce takıldı eibach lar bekledigimden daha iyi sonuç verdi tadımlık bir kac foto
![]()
Evet işlemler başlamış kolay gelsin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
fazlasıyla diri ve şık!! rengine bayıldımMAŞALLAH!!!
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
çok bişey istemiyorum senin arabanın son hali kadar olsa yeter işte![]()
![]()
teşekkür ederim geç bile kaldım aslında ama bundan böyle ufak ufak devamı gelir artık
çok teşekkür ederim...
turuncu cok iyi yürümüş ama dimi![]()
eeee şimdi 5cm yayları da koyunca baya farkettiallah kaza bela vermesin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)