Masallah, güzel olacak bence de.
Jantları gunmetal falan yaparsan çok daha hoş olabilir takmadan.
slm. kardeşim bu tamponu nerden temin ettin banada yardımcı olurmusun ?
teşekkür ederim.. benim de takipte olduğum ikinci el bi tampon vardı o satıldı kaçırdım diye üzülüyordum. Sonra bunun ilanını görünce bu da kaçmasın diyerek hemen aldımama hala bulunabiliyor sanırım..
Amin cümlemize inşallah. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım spacerlar gelir gelmez takacağım
en kısa zamanda inşallah![]()
çok teşekkürler Yavuz abicim benim de aklımdan geçen o yönde ama jant boyama konusunda Kütahyada güvenebileceğim bi yer malesef yok İstanbul'a geldiğimde düşünüyorum ama.
tesadüfün böylesi.insanın kalbi temiz olunca istediği oluyor demek ki.. uzun zamandır ch arayışındaydım böylesi nasipmiş tekrar teşekkürler
![]()
pm gönderdim..
teşekkürler..
Amin cümlemize, teşekkürler..
abicim şu kpss bitsede arabana versen kendini valla chlarla asfaltta göremedik kendilerini daha bu arada canlı hali bir başka![]()
Çok zevkli parçalarla geliştiriyorsunuz son dokunuşlarla çok güzel olacağa benziyor güle güle kullanın![]()
Alfa Romeo 159 Booster
teşekkürler..
eywallah Furkan'ım valla araba baya bi ilgisiz kaldıch ler de takılmadı zaten daha
![]()
teşekkür ederim bakalım nasıl bişey cıkacak ben de merak içindeyimtampon boyanıp, jantlar takıldıktan sonra asıl gözümde büyüyen işler bitmiş olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)