bende alcatmak ıstemıyorum ama göruntu basılınca daha güzel olucak ama camurluk acmak basmak etmek ne kdar saglıklı onuda biliyorum bakıcam artık bı konusayım servisten arkadaşlarla sonra karar vericem
bende alcatmak ıstemıyorum ama göruntu basılınca daha güzel olucak ama camurluk acmak basmak etmek ne kdar saglıklı onuda biliyorum bakıcam artık bı konusayım servisten arkadaşlarla sonra karar vericem
Yaa kusura bakma ama fotograflar cok kotu beJantlar hos olmus gibi duruyor.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
arka iki tanpondan birini ön tanpon olarakta bunu yapıcam makyajlı kasanın sıs yerlı doldurulmus ve cıtalarının ıptal edılmıs hali arka ektende kırmızı favorim
Kırmızı güzel ama siyahın arka eki kötü bence. Ön tamponda da bence sisleri doldurma ama çıtaları iptal et.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
eğer st sislerınden bulursam doldurmucam ama st sisi bulamassam doldurcam cıtalar tabikide iptal olucak yani tahmini arabanın 1 ay sonra falan hepsı bıtmış olcak ins..
Hayırlı olsun... Aracın yüksekliği iyi duruyor yeterli bence. Siyah janttan pek hoşlanmadım belki fotodan dolayıdır jant pek belli olmuyor. Aynı jant araçla aynı tonda gri olsa daha hoş olabilirdi bence.
17 ve 18 lastik boyutlarını merak ettim 18 ile yanak yarmışsında başımıza gelmedi hiç merak ettim ölçüleri.
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
jantlar güzel olmuş. kırmızı şeritle daha renkli olabilir.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Meeşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)