User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1981 Opel Kadett D 1.3 S

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kardesım aracınız cok temız. Hevesınıze cok ımrendım valla konuyu takıpdeyım ıns devamı gelır kazasız belasız..

Xtrep
    Misafir
    Güzel Ve Saglam Arac..

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah kardesım aracınız cok temız. Hevesınıze cok ımrendım valla konuyu takıpdeyım ıns devamı gelır kazasız belasız..
    teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, amin

Alıntı Xtrep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel Ve Saglam Arac..
    sağolun..

bugün arabayı bir güzel süpürdüm daha sonra da yıkadım, daha sonra silinmiş olan arkadaki OPEL yazısını maketlerimde kullandığım boya ile bir güzel boyadım, ön kısıma geçtim, panjurdaki kromu silinmiş ve eksik olan çıtaları söktüm, logo olmadığı için ve geri dönüşümü olabileceği için logo kısmını bir kırmızı yapayım bakalım nasıl olcak diye düşündüm, fena da olmadı hani
    havanın kararmaya başladığını farkedip hemen kaptım makinayı ilk bulduğum sakin yerde bişeyler çekeyim dedim
    birçok kişinin arabasına photoshoot yapmıştım ama kendiminkine yapmak kısmet olmamıştı, sonunda yapabildim, buyrun fotolar..

jant konusuna gelir isek, ilk başta hoşuma gitmemişti ama daha sonra alışmaya başladım, arabayı seçme şansım olmadığı gibi jantıda seçmek kısmet olmadı olsun sıkıntı değil, zaten jant - lastik ihtiyacımız vardı, güzel bir rakama halletmiş olduk, sıfır gibi takım, bir tutuyor yolu bir tutuyor

bundan önceki jantlar arabanın üzerinde boyandığı için kaliperlerde ve kampana kapaklarında boya var ve pek hoş gözükmüyor, bundan sonraki planım onları boyamak, boya olarak sprey soba boyaları varmış onları kullanmayı düşünüyorum, ısıya ( yaklaşık 300 derece ) dayanıklı oluyorlarmış.. renk ise kırmızı olucak sanırım, kullanmam gereken boyaya ve rengine alternatif / önerilerinizi bekliyorum..

ufkdmr
    Misafir
    Maşallah maşallah hakanım elerine sağlık kısmet olurda birgün görme şansımız olur inşallah

stak67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun. ilk araba her zaman başkadır kıymetini bil. Burda da aynı renk 1.6 vagon bi kadett var gelip geçerken sürekli gözümü tırmalıyor aslında. burberry desenli recarosu falan var ama kadett hakkında pek bilgim olmadığı için hiç düşünmedim almayı. konuyu takipte olacağım. bu araç belki bana bi gaz verir bende gider onu alırım güle güle kullan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah maşallah hakanım elerine sağlık kısmet olurda birgün görme şansımız olur inşallah
    İnşallah abi, mutlaka olucak teşekkürler

Alıntı stak67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun. ilk araba her zaman başkadır kıymetini bil. Burda da aynı renk 1.6 vagon bi kadett var gelip geçerken sürekli gözümü tırmalıyor aslında. burberry desenli recarosu falan var ama kadett hakkında pek bilgim olmadığı için hiç düşünmedim almayı. konuyu takipte olacağım. bu araç belki bana bi gaz verir bende gider onu alırım güle güle kullan.

teşekkür ederim..
    bahsettiğiniz arabayı merak ettim, eğer imkanınız var ise fotoğraf çekebilir misiniz benim için ? 1.6 ise büyük ihtimal dizeldir o, çünkü bildiğim kadarıyla benzinli 1.6 yoktu bu kasada.. diğer motorlar için de şunu söyleyebilirim, 1.2 olanlar bence gereksiz ve güçsüz kalıyor, 1.3 olan daha yeni teknoloji ve üstten egzantrikli motor.. alınıcaksa öncelikle 1.8 GTE bulunmalı ( kaldıki TR de kaçtane var ki siz bulup alıcaksınız, o yüzden o iş biraz yaş ) , eğer imkan yok ise kurcalanmamış bir 1.3 de çok güzel iş görücektir..

kullanan birisi olarak konuşuyorum, kesinlikle keyif veren bir araba, gerek gidişi gerek motoru/gücü olsun,
    her arabaya yapılan karbratör ayarı, fren hortumu, benzin filtresi, kablolar vs gibi değişimleri saymazsak ( bunlar zaten yeni alınmış her eski arabada şart olan şeyler ) bize ekstra bir masraf çıkarmadı, kronik bir sorunu yok, mutlaka tavsiye ederim, 131 parasına alınabilecek, ondan kat kat daha konforlu ve kaliteli bir araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

teşekkür ederim..
    bahsettiğiniz arabayı merak ettim, eğer imkanınız var ise fotoğraf çekebilir misiniz benim için ? 1.6 ise büyük ihtimal dizeldir o, çünkü bildiğim kadarıyla benzinli 1.6 yoktu bu kasada.. diğer motorlar için de şunu söyleyebilirim, 1.2 olanlar bence gereksiz ve güçsüz kalıyor, 1.3 olan daha yeni teknoloji ve üstten egzantrikli motor.. alınıcaksa öncelikle 1.8 GTE bulunmalı ( kaldıki TR de kaçtane var ki siz bulup alıcaksınız, o yüzden o iş biraz yaş ) , eğer imkan yok ise kurcalanmamış bir 1.3 de çok güzel iş görücektir..

kullanan birisi olarak konuşuyorum, kesinlikle keyif veren bir araba, gerek gidişi gerek motoru/gücü olsun,
    her arabaya yapılan karbratör ayarı, fren hortumu, benzin filtresi, kablolar vs gibi değişimleri saymazsak ( bunlar zaten yeni alınmış her eski arabada şart olan şeyler ) bize ekstra bir masraf çıkarmadı, kronik bir sorunu yok, mutlaka tavsiye ederim, 131 parasına alınabilecek, ondan kat kat daha konforlu ve kaliteli bir araba
    Fotoğraf çekmeye çalışırım görürsem. dizel olup olmadığını bilmiyorum. arkasında 1.6 yazısı var sadece. dediğim gibi kadett'ler bilgi sahibi olduğum araçlar değil. Daha önce 2 tane golf mk2'ye bindim. eski arabaları çok severim. Alıp ufak tefek işini halledip yere basıp keyif sürmek maksadım.

srgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendine dikKADETT

hakan kardeşim gibidir ilk günden beri arabayla ciddi anlamda uğraşıyo. motoru gerçekten çok diri lafta değil bizzat test ettim kazasız belasız sür kardeşim
    L4404 | you are away

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğraf çekmeye çalışırım görürsem. dizel olup olmadığını bilmiyorum. arkasında 1.6 yazısı var sadece. dediğim gibi kadett'ler bilgi sahibi olduğum araçlar değil. Daha önce 2 tane golf mk2'ye bindim. eski arabaları çok severim. Alıp ufak tefek işini halledip yere basıp keyif sürmek maksadım.
    umarım bir tane alıp tadına varırsınız

Alıntı srgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendine dikKADETT

hakan kardeşim gibidir ilk günden beri arabayla ciddi anlamda uğraşıyo. motoru gerçekten çok diri lafta değil bizzat test ettim kazasız belasız sür kardeşim
    eyvallah sağolasın kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün söylediğim arabayı gördüm. ama sanırım bununla aynı kasa değil bir üst kasası oluyor galiba opel kadett 1.6 gl yazıyordu stickerlarında

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    waybee 1 yıl kullandım kadet D. mükemmel ötesi bir yol tutuşu var 170 kmh lere cıkıyordu 1.3 ama. enson spl yarışmasında aracı bozdum tekrar gerı cevırmek ıcın bır kadet daha aldım sonra vazgectım dıger kadetı proje ıcın birine verdim. ist dekı evde kahve rengı torpıdosu ve krem kapı dosemelerı gosterge saatı motoru sanjumanı vs olcak. motorda sılındır kapagı sıkıntı yaratıyordu onu falan sıfırlamıştım lazım olam birşey varsa seve seve hediye edebilirim

“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün söylediğim arabayı gördüm. ama sanırım bununla aynı kasa değil bir üst kasası oluyor galiba opel kadett 1.6 gl yazıyordu stickerlarında
    evet siz sanırım bir üst kasasını görüyorsunuz, aşağıya fotoğrafını koyuyorum

Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    waybee 1 yıl kullandım kadet D. mükemmel ötesi bir yol tutuşu var 170 kmh lere cıkıyordu 1.3 ama. enson spl yarışmasında aracı bozdum tekrar gerı cevırmek ıcın bır kadet daha aldım sonra vazgectım dıger kadetı proje ıcın birine verdim. ist dekı evde kahve rengı torpıdosu ve krem kapı dosemelerı gosterge saatı motoru sanjumanı vs olcak. motorda sılındır kapagı sıkıntı yaratıyordu onu falan sıfırlamıştım lazım olam birşey varsa seve seve hediye edebilirim

Ayhan abi ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ediyorum, destek olman beni çok mutlu etti, konuştuğumuz gibi en kısa zamanda arabanın yanına geleceğiz, araba bizde diyebiliriz hatta bir aksilik olmazsa

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanı görünce için kıpır kıpır ediyor mu ?
    Ne güzeldir o heyecan... Allah kolaylık versin babayla sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh etmezmi abi haftasonu gelsede gezsem diye sabırsızlanıyorum şuan bile
    çok teşekkür ederim, her araba tutkununun yaşaması gereken bir heyecan

unutmadan :

2 hafta önceydi sanırım, arka tampon altındaki beyaz astar kalıntılarının üstüne sprey boya sıktım, ayrıca plakalıkdaki yazıların üstüne boydan boya siyah folyo yapıştırdım, daha temiz bir görüntü oldu, fotoğraf çekmedim, daha sonra eklerim onları da

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel ilk arabayla uğraşmanın heyecanı. Bana da ayrıca cesaret verdiniz, kaputta boya çatlakları var, emin olamıyordum bir türlü kendim yapmaya. Benim de ilk aracım olduğundan az da elimden geldiğinden kendim yapmak istiyorum iç döşemesine kadar Geçen sene komple tampon macun+boya maceram oldu şimdi sıra kaputta Tekrar maşallah kazasız belasız kullanın
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok güzel ilk arabayla uğraşmanın heyecanı. Bana da ayrıca cesaret verdiniz, kaputta boya çatlakları var, emin olamıyordum bir türlü kendim yapmaya. Benim de ilk aracım olduğundan az da elimden geldiğinden kendim yapmak istiyorum iç döşemesine kadar Geçen sene komple tampon macun+boya maceram oldu şimdi sıra kaputta Tekrar maşallah kazasız belasız kullanın
    birazcık beceriniz var ise bir kaportacının desteği ile altından kalkabilirsiniz bence
    cesaret geldiyse kaçmadan girişmelisiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün izmit sanayide foruma da üye olan Sergin (srgn) isimli arkadaşımın civic'ine kırmızı kaliper kapağı takıyorduk, önceden mavi olan kaliperleri kırmızıya boyadık

onlar çalışıyo ben laklak yapıyorum, bir güzel fotoğrafımı da çektirdim

sonra dedim hazır ortam var, beleş boya da var, ben de boyayım kurumasıyla birlikte 1.5-2 saatimi aldı

göbekler falan da baya paslı çıktı, vaktimiz olsaydı o kısımları da zımparalıyıp boyayacaktım ama böyle bırakmak zorunda kaldım şimdilik, boya öncesi :

ikisininde burnu havada

boya sonrası..

kampana kapaklarını da en kısa zamanda kırmızıya boyayacağım

gün sonu

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan maşallah kardeşim.. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

ahmetmalcok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah , gercekten cok hos bir konu , her zaman sizde yeri ayri olucagi bir kesin , emeginize saglik ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)