Maşşallah araç çok harika, kanatsız zaten hiç bişeye benzemiyordu, böyle bambaşka olmuş. Ama çok yüksek araç kamyon spec
Maşşallah tekrardan.
Maşşallah araç çok harika, kanatsız zaten hiç bişeye benzemiyordu, böyle bambaşka olmuş. Ama çok yüksek araç kamyon spec
Maşşallah tekrardan.
Ama ben huzur istedim konfor istedim reistiksindim lastiklerden satilikta
bu saatten sonra 225/40/18 lastik jantlarida yedi bitirdi volktanda sogudum
![]()
''Kenji Kita'' Adamsın...!
Maşallah kardşim. 2010-2011 senesinde çorluda otururken bedede bir subi vardı 59 zz 333tü plaka ama akşamlar çok sıkıcı geçyordu 2arac takılıyorduk, şimdi çorlu araç bakımından baya gelişti tabi artık 200hp üzeri 2 den fazla arac varBazen roll videolarınızı seyrediyorum bide bizim zamanları düşünüyorumda.
Çevre yolundaki sol şerit nefretimdir kafa tavana değerdihala öylemi![]()
araç çok güzel maşallahı var hakkattenama daha ince yanaklı lastik ve yay şart. anlıyorum konfotlu da olsun istiyosun ancak konfor aramak için çok yanlış bi araç seçmişsin
ha konforlu olsun aynı zamanda diyorsan da fabrikadan çıktığı gibi durucak bence. öyle jantını, eksozunu, spoilerini vs. ellemiceksin
![]()
Duyuyorum bazen bir subarunun olduğu namınıaynen öyle abiciğim henüz geçen hafta o mabet geçti arkadaşlarla aramızda oraya kadar basmıyoruz geçince basıyoruz
Eyv. Başkanım
Çıtırdanda bişeyler yapılıp konforluda olabilir ama be reis![]()
alçaltılmış ve lastik yanakları inceltimiş bir araçta hiç bir şekilde çıtır mıtır konfor olmazzevk meselesi tabi ama ben olsam hem subaru hem konfor istiyosam fabrika çıkış hali ile kullanırım ama bişeyler yapmak istiyosam ilk vaz geçiceğim konfor ve yakıt tasarrufu olur
![]()
Masallah eksıklerı zaten arkadaslar yazmıs tekrar tekrar yazmaya gerek yok zamanla daha guzel olucanı dusunuyorum kazasız belasız![]()
Ustad masallah cok temiz ve guzel gercekten canli cok daha belli ediyo diriligini![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
gümrah bir gece evin önünden alıp yay takıp geri bırakıcam yavruyu haberin olsun![]()
Corluda gordum bi gece oldukca kalabaliktik arac gercekten diri ve guzel duruyor (sanayide o tasli yolda gazlamasaydin daha iyiydi tabi) bu haliyle cok daha guzel olmus burdayim demeyi basarmissin subi ye
![]()
Nazar degmesin gule gule kullan .
İnstagram:
guven_arabacioglu
2.5 sıkıntı makine) biraz bastınmı yere mükemmel olur.Kazasız belasız iyi günlerde kullan maşallah
Abi bu haftasonu kırıkkaledeyim arkadaşın düğünu var diğer haftada benim düğünchivas yok olmeca
Sağolasin abi Bugün viraja girince bende farketrim artık basmam gerektiğini ama çamurlukların açılması lazım su haliyle 4 kiside arkalar sürtüyor oda yasadigim yerde yapacak adam yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)