maşallah güzel değişimler allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
cidden çok güzel olmuş araç basıklık falan , jant konusunda imkanlar el verirse 306 gti jantının üstüne jant yok bence 306lara yakışan
Sağolasın, senin corsayıda takip ediyorum Maşallahı var
Onun yerine arkayı biraz kaldırıcam yoksa sürülmez hale gelir burada
Zamanla listede yerini alacak değişikliklerdenteşekkürler
Çok teşekkür ederim imkan ve zevk dahilinde elimden geleni yapıyorum. Herkese kazasız belası sürüşler..
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
Ufak bir güncelleme yapalım![]()
Araba sürtünce mutlu olan tek topluluk burasıdır sanırım
Yağmurlarda geldi, kış neler getirecek bakalım..
![]()
Sitedeki yeniliklerin yanında ufacık kalan ama beni tatmin eden yeniliklerle devam ediyorum
Hep köpüklü fotoğrafı olsun istemiştirKıramadım
Gecede böyleyiz
Peugeotların klasik sorunu direksiyon soyulması canımı sıkıyordu, bende geçici bir cözüm olarak dikmeli direksiyon kılıfı aldım. İş gücü olarak bir kız arkadaşımdan yararlandım sağolsun ince ince çalıştıBitmiş halini çekemedim yakında koyarım, diktiğim ipi maviyle değiştirmeyi düşünüyorum zaten..
Koltuğuma biraz kişilik verdim
Uzun zamandır peşinde olduğum gti spoiler elime geçti.. Temiz ve sağlamını bulunca hemen aldım. Marşpiyel de arıyorum fakat onu fiber yaptıracağım sanırım..
![]()
Bugün spoiler'in montajını yaptırdım. Günceller pek dikkat çekmiyor sanırım, kendim yazıp kendim okuyorum
![]()
Maşallah ufak tefek uygulamarla güzel sonuçlar çıkmış . Zamanla diğerleride olması dileğiyle
App yakında gelecek. Jant ise uygun bir ürün düşene kadar böyle kalmak zorunda, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim![]()
Maşallah kardeşim kazasız belasız. Bende sen gibi öğrenci halimde 3-5 kenara koyup bir şeyler yapmaya çalışıyorum zor ve yavaş yavaş oluyor ama çok güzel ilerliyorsun.
Birde fotolardan birinde tui boyunluğu gördüm usb'ye bağlı Tantur'da mı çalışıyorsun.
knk yukarıda bi resmin boyutu çok fazla ondan açan kapatıyor olabilir konuyu
edit spoiler çok hoş durmuş ne ile montajlandı silikon çift taraflı bant ? silikonsa hangi silikon sıcak- siyah - gri ? spoiler çıkartmak istense izler kalırmı kalırsa nasıl çıkar ?sorular sorular maşallah kazasız belasız bin
Olabilir bende yeni farkettim düzelteyim
Ufak bir spoiler ama benimde hoşuma gitti. Senin düşündüklerini bende çok düşündüm, çift taraflı bant kalitelisini bulamadım normal piyasa ürünleride pek tatmin edici değildi. Siyah silikonla cama yapıştırıldı. Eğer yalan değilse istediğinde çıkartırsın camdanda silikonu sökersin hiç sorun olmaz dediler. Tek bildiğim sakın cam silikonu kullanmaİyi dileklerin için teşekkürler.
Teşekkürler![]()
Öncelikle maşallah, ve hayırlı uğurlu olsun
Ben çok beğendim aracın çizgileri, duruşu, rengi çok diri duruyor tam anlamıyla her yönden
Benim tavsiyem koruduğun sadeliği bozmadan 306 gti değil de, daha başka pug jantlarına yönelmen yönünde olur, mesela Oğuzhan'ın jantlar sende efsane durur bence, özellikle s2000'in nh547m e boyatıp takarsan
Kazasız belasız kullan, güncellemeler bence gayet iyi ilerliyor bu arada![]()
Spoiler nokta olmuş çok hoş güle güle kullanın.MArşpiyel için yine beklemede kalın bulabilirseniz çıkma alın platinumlarda var 2001 lerde.GTI ın kiler olmaz tırnak yerleri farklı.Ya da orjinal parça alacaksınız ki 500-600 civarında çifti ve boyasız![]()
Direksiyon nasıl oldu?Güncel resim var mı..
Spoilerde hayırlı olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)