Doğrudur abi hafta sonu o taraflardaydım , geçenlerde senin arabayı da gördüm baktım kardeşin kullanıyodu anladım :)
P.m yolluyorum abi.
Printable View
maşallah çok şık :)
İlk hali nerde şimdiki hali nerde valla güzel yaptın kanki güle güle kullan kazasız belasız:D
3.35 janti yerine daha dişa ofsetli bi jant kullanirsan araban it gibi durur kardeşim :) tadindan yenmez
Masallah kardesim arabanin ilk fotolarini gorunce icim acidi pasta dan sonrada icim acildi :D Fikir olsun diye soyluyorum gecenlerde bizim arkadasim 320d mpack icin HnR yay taktik 50\40 ti sanirsam cok cok guzel oldu konforuda muthisti ciddi anlamda bi bmw konforunu yasatmaya devam ediyodu tavsiye ederim
Bakalim biraz bunlarla idare edicez jant bakicagim zaman degerlendiririm tesekkurler :)
Tesekkur ederim , arabanin ilk hali gercekten icler acisiydi ben bizim insanlari anlamiyorum o kadar para verip araba aliyosun pasta cilaya para vermeye kaciyosun arabada bitik duruyo.
Tavsiye icin cok tesekkurler sagolsun emre abi yardimci oldu onun e92 deki coilleri bana verdi leylekligimiz cozulucek bu hafta :)
Kesinlikle orjinal yaylarını elleme. Coilover alırsan daha sağlıklı olur. Amortisör sadece kısa yay ile tam manası ile çalışmıyor zira. Stroke açılmıyor tam olarak. Jantları değiştirmeni tavsiye ederim. Eski jantlarını vermeseydin keşke. Bu arada ne ölçü kullanıyorsun bilmiyorum ama arkada 40 yanak çok fazla. Arka lastiğin orj. ölçüsü 255/30/R19.
Bu arada aracının modeli 3.20d. 3.20cd(ve 3.xxCi) sadece E46'da var. Coupe olduğunu belirten şey ise kasa kodu. İçinden biz bilmiyormuyuz sanki diyebilirsin, Ancak başlığı görünce belirtmek istedim. Bu konuda biraz takıntılıyım evet. E92 3.20d olarak anılıyor aracın :)
Coilover ve M technic yapsan yeterli olur düşüncesindeyim. Birde çift çıkış kesinlikle şart.
Bir sorum olacak otopark neresi? Kartal Uplife'mı?
Edit: 2. sayfayı yeni okudum Coiloverlar hallolmuş :) hayırlı olsun :)
Detailing öncesi-sonrası gözle görülür cinsten..
Maşallah
Özenerek yapıldığı belli. :) Kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın. Maşallah ED'ye.
maşallah kardeşim bomba gibi arabalarla devam ediyorsun bizeede nasip olur inş. :)
Hayırlı olsun.
Çok güzel duruyor,Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Maşallah, son işlemlerden sonra güzel olmuş.
Coiller ile dahada güzel olacaktır eminim :)
Tekrar hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah
Arabayı her gördüğümde ilk geldiği hali geliyor gözümün önüne pskolojimi bozdu ak :D