Yanlış hatırlamıyorsam 100 tl gibi bir rakamdı burada da plastik olanı , bilgi için teşekkürler. :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız...
O ufak spoiler lar güzel oluyor ancak merak ettiğim bugun bir e90 m paket araçta gördüm bagaj üstü baya büük bir spoiler koymuş yani o ince olanların aksine 5 cm daha yüksekti o nasıl olur acaba coupe ye?
maşallah kazasız belasız
Emrecim son hali çok çok güzel olmuş. Emre harikalar yaratmış eline sağlık, coiller ile de çok güzel düşmüş. Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)
maşallah ilk fotoda ne olmuş öyle ırzına geçmişler ama elinize sağlık çok başarılı olmuş tek söylenildiği gibi M tamponlar onuda halledicem demişsiniz zaten allah kaza bela vermesin
Teşekkürler :)
Çok teşekkürler melih sonunda güzel hale geldi :)
Teşekkürler :) İlk hali cidden vasattı arabaya eşek niyetine binmişler :)
Evet aklımda onlar var onlarıda hallettim mi içime tamamen sinecek :)
Boyle bır araca ne denır ne yorum yapılır bılemedım :) gule gule kullanın kazasız belasız inş
Maşallah ama eski jantların daha güzel durduğu görüşündeyim . Allah kaza bela vermesin
coilden sonra jantlarin gorunusu baya degismis guzel olmus hee :) gule gule kullan canim :)
güzel dokunuşlar olmuş kazasız sürüşler.
Maşallah yeni jantlarıyla çok güzel olmuş kazasız belasız :)
Teşekkür ederim :)
Bir foto daha ekleyelim :)
http://imageshack.us/a/img163/2297/fotoraf21.jpg
Bence eski orjinal jantlari cok daha kaliteli duruyormus.
CSL Replikalar artik heryerde farkli jantlara yonelmek lazim
Bence m paket yapma. her yer m paketlerle dolu. böyle daha sade ve orjinal duruyor
coiller yakismis hayirli olsun.aracinizin öncesini ve sonrasini yazarmisin coilleri taktirdiktan sonraki farklari nelerdir?çok ziplama,vurma,çukurlarda çok ses yapiyormu bende taktirmayi düsünüyorum onun için sormak istedim?
Coiller ile cok guzel olmus. Performans, sertlik ve sesle ilgili yorumlarını bende merakla bekliyorum :)
masallah... keske 19" 335 janti bulabilseymissin... bencede m paket yapma, coilover ile ilgili yorumlarini bekliyorum bende