maşallah aracınıza Allah kaza bela göstermesin![]()
Konuya bir güncel fotomuzu atalım panjurumuzda geldi krom büyük h lı akşama takıcaz kısmetse paçalıklarımız kaldı tek
![]()
Güncelliyelim konumuzu
Egsozumuz:
Eski 60 lık borumuz ortada tüp miladını doldurmuştu artık:
51 lık borumuz yerini alır:
![]()
Bayadır konumuza resim atmamıştım güncel paylaşımlardan devam edelim
Egsoz iyi güzelde beykozda çok sıkıntı yedik cezayı çevirmede
Yakışıklı
Bakım zamanı gelmişti artık tuttuk servisin yolunu mehmet abiyle başladık artık resimlerini çekmeyi unutmuşum koşturmaktan![]()
Yağ (Castrol 5-30 a1 tam sentetik)
Yağ filtresi
Bujiler
Antfiriz
Sağ ve sol aksların tüm körüklerini değiştirdik
Ivır zıvır daha aklıma gelmeyen ; sırada oem baskı takıcaz üzerinde stage 3 var artık dur kalklarda sallamasından bıktım; debriyajdan çekerken ani kalkması ve babam kullanamıyor sıkıntı oluyor artık
Son Halimiz 1-2 saat önce hep böyle araçlarımız temiz kalsa
![]()
eski panjuru çok beğeniyordum yaMaşallah. Normalde hb sevmem ama nedense bu araca ayrı bi sempatim var
Kazasız belasız dostum.
Yeşili sev doğayı sev egzozdan kurtulcut out candır uğur...MAŞALLAH tekrardan aracına
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Bu rengin çok sevenide olur sevmeyenide ama ben beğeniyorum eski aracımın renginden aranın son hali gayet güzel olmuş jantlar yay ve en önemlisi ön panjurr aracın duruşunu çok değiştirmiş ek olrak arka kanat kaldırılabılır ..Kazasız sürüşler..
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
Allah Nazarlardan Kem Gözlerden Korusun Maaşallah
Sadcece vr6 yı beğenmedim
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
98 Panjur candırarkaya paçalık yerine ek ve spoon rüzgarlık koyucam dış görünümde işimiz bitecek inş. Hecbek candır
Yorumun için teşekkürler abim egsoz işine son verdik oeme döndük daha egsoz takmam bu üçüncü cezam en son cezada otoparka çekip trafikten men yiyorduk yalvar yakar yırttım
Renkte kırmızıya dönüyorduk kaporta boyada son anda vazgeçtik orjinalliğini bozmayalım diye vtecte 96 hb p28 yeşili çok nadirdir bu da bu renkten yazın bir başka oluyor oem candır piyasada kırmızı çok var
Spoon rüzgarlık düşünüyorum inş.
Teşekkürler yorumun için bütün araçlarımızı allah korusun vtec candır 2 yıldır bende nice yıllara inş satacaktım vazgeçtim kapalı garaj yapıcam evin altındaki dükkanı artık ömrümün sonuna kadar bende![]()
Egsoz işimizi nihayet ep3 oem egzosu ile cözdük cok güzel olduFarımızda geldi yarın takıp denicez bakalım direk soğuk hava nasıl olacak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)