iyi gidiyor kardeşim hazır tavanı kesmişken kupayı alçaltsaydın keşke
biraz masraflı olucaktı camlar kapı vs ama güzel olurdu : ))
iyi gidiyor kardeşim hazır tavanı kesmişken kupayı alçaltsaydın keşke
biraz masraflı olucaktı camlar kapı vs ama güzel olurdu : ))
Sonucu merakla bekliyorum![]()
Bitince muhteşem olucak gerçekten ama renk tercihinizi değiştirmeyin bence.. Gönlünüzce olur inşallah ..
Az kaldı az.Vernik seçimini iyi yap derim kanka biliyorsun son kat vernik boyayı zengin gösteriyor.Sonra sabaha kadar cilala parlat
Yavrum warex geldiyse arabanın bitmesine 2 ay var yatmasın warex işleyen demiş ışıldar![]()
büyük emek var ortada sızınde ustanızında emeğine sağlık.orjınal birşey ortaya çıkacağı belli![]()
en merak ettigim takip ettigim restorasyon projesi.
jant olarak aklınızda ne var bilmiyorum ama 16 schmitz jantlarla sapan gibi olur.![]()
Emrah abım saolasın eywallah baskan ınsallah yanı tek karsıyı yıkıcaz senle
Tesekkurler...
Valla bı ara dusundum cunku yesıl camda yapıcaktım camda yaparız dedım ama sonra orjın olsun dedık
Bende valla sabredemıyorum
Valla renk hala soru ısaretlerı bırakıyo aklımda ama kalıte bı renk yapıcagım kesın ınsallah cok saolun ..
Ayıpsın kanka boyada vernıkte hep en kalıtelı malzemelerden secılıp alıncakaynen ole...
Ahhahaha kanka evde yatıyo kırletmeye kıyamam onu
Cok saolun tesekkurler
Cok saolun tesekkur ederım ınsallah tek umudumuz sonunda guzel bısı cıkması oyuzden ugrasıyoruz baya
Abı cok tesekkur ederım. Aynen odur aklımdakı jant polıslı dusunuyorum on arka farklı ofset yapabılırsem orjını getırıcem
Cok saol baskan ınsallah guzel olcak sonu eyw
E21 zevklıdır gırısın gitsın) tesekkurler
Abı bugun yanına ugrıycam cekıcem ınsallah..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Boyaya girmemesine az kaldı. Son 1 hafta diye düşünüyoruz.Temmuz ayına yetişecek.
Renk başlıkta yazıyor ama değişik bir fikrimiz mevcut onuda ben değil berkay panpam söylesin![]()
Kanka ellerıne saglık saolasın koyamadık bız ıyı yaptın
Aynen ufugumun dedıgı gibi temmuz ayında ıns yollarda olucaz hep uzadi cıkcagımız zaman ama iste bu islerdede bu olmadan olmuyo cogu kısı bılır
Renk konusuna gelınce ufugun dedıgı gibi baslık takı renki degıstırıcem gibi sedefli beyaz yesil cam kafamı yıyo resmen cunku ve kahve nın arabayı bogucagi yonundeyim fikri olan varsa bu arada dınleyebılırım![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Allah utandırmasın kahve daha başarılı olucaktır güzel bir jantla![]()
Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir.
berkay madem jantı tutturdum bide renk tutturayım .)
sepang bronze e21 yap arkana dönüp bakma bile...krom trimler polishli jantlarla sepang bronze aglatır
http://cdn.stanceworks.com/wp-conten...02/e21nic7.jpg
http://www.speedhunters.com/wp-conte...09/09/e212.jpg
http://cdn.stanceworks.com/wp-conten...onze-title.jpg
görsellerden baktım da fena duruyor gerçekten
tercih ettiğin renk süperdi bence amaondan vazgeçeceksen aracın orjinal renklerinden birini yapmanı tavsiye ederim böyle bej altın sarı gibi renklerden
nacizane görüşüm bu
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)