Cok cok cok cok ama cok iyi olmuuus masallah gercekten arkadasim![]()
Tesekkurler alper abi .. Sıyah bandlarla uyumlu oldu yoksa bende ustuma nıkelaj olmasını ıstedım ama bıbeyaz deneyelımdedıler ve bole hos oldu zaten normal nıkelaj tamponlarımda var canım sıkılınca onlara gecicem
Tesekkurler cok saolun
Cok saolun tesekkurlersizede kolay gelsın
Kanak cok saol begendıysen mutlu oldum eywallah
Eeheh cok tesekkurler begenmenıze sevındım bır haftaya komple bı yenı konu acıcam deıger fotolarla detaylısılecek lerı falan krom yapıcam zaten krom yapıcagım yer var bende ole dusunuyorum
Amın ıns cok tesekkurler
Cok tesekkur ederım cok saolun cunku inanın bastan savma yapsam bınemem ıcıme asla sınmez hep enıyısı olsun ısterım cokcok tesekkurler allah razı olsun
Abim cok tesekkur ederım begenmen benı sıkı takıp eden olarak cok hosuma gitti
Abı merak etme ufak tefek krom dokunuslar yapıcam dedıgın gıbi krom beyazı canlandırıyo yan cıtaları falan hep krom zaten ..
Abı alpınelar canlı cok guzel duruyo sık bır durusu oldu oyuzden tercıh ettım spor durdu dedıgın gıbı abısiparısınk verdım onlarıda tabıkıde alpıne yapıcam abim
Amın cok tesekkurler
Cok tesekkurler eyw
Cok tesekkur ederım ınsallah elımden geldıgınce dahada guzellestırıcem
Cokcokcok tesekkurler cok saolun
Cok tesekkurer saolun![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
bu kadar emekten sonra beyaz açıkçası üzdü benikeşke orjinal renklerinden birini tercih etseydin dedirtti..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
kardeşim 10 numara olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle müsait oldugun bi akşam gel oturup çay çorba içelim
Hadi hayirli olsun. Metalik de olsa beyaz cok yakismis.
Detayli cekimleri hak ediyor.
Allah agiz tadiyla bindirmeyi nasip etsin.![]()
Ahahah
Cok tesekkurler saolun ıscılıkte hıc kacınmadık masrafdan bole olsun dıye ınanın
Suan arac basılıyo ondan sonra artık foto doldurucam burayı
Valla beyaz canlı cok temız guzel duruyo zaten sedef oldugu ıcın guneste renk kendını cokguzel gosterıyo tabı ama yınede boya ısı biraz zevk
Abı araba nam da cıksın hemen fotokar burda
Hafta sonu ınsallah burayi foto doldurucam eheh
Abım cok saol tesekkur ederım amın ınsallahaynen abı konusmustuk bır araya gelelım kısa zamanda
Cok tesekkur ederım allah razı olsun cok saolun ınsallah hafta sonu yapıcaz cekımleri![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
Hemen atıyım dun yıkadım cekmıstım![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
beyaz tahmin ettiğimden daha güzel oldu
amerikan tampon ön tarafı hantal gösteriyor bence krom tampon daha sportif durur
jantlar çok güzel olmuş boyutları nedir ?
Tesekurler .. Renk canlı kendını cok bellı edıyo sedeflı oldugu ıcın ve hıc boyada detaılıng yok oyuzden canlı gorsenız fıkrınız degısır..
Ahahahacok tesekkurler saolun
Jantlar 8 ofset 16 orjınal ..
Canlı cok ıyı duruyo bantlarla uyum saglıyo ama bınıyım bole krom yapıcam seneye falan
Cok tesekkurler beyaz canlı cıdden guzel bıde bı cıla falan yapsam kendıne gelıcek
Tesekkur ederım abım cok saol begendıysen sevındım![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)