Güzel değişikler eklentiler olmuş...(Jantlar,tampon köşe ekleri,ön çıta ve ızgara)
Herkese selam,
Sonunda arabama kavuştum.Uzun bir beklemenin ardından aldım aracımı.Beklediğime deydi aslına bakarsanız.Marşpiyelin spoilerin boyası vs. güzel oldu bence. Ankara'da kar aniden bastırınca sabahtan gittim kar lastiklerimi taktım.tenekelerle daha iyi durdu şaka maka.satıcam vtr jantlarını.
buyrun resimler.
![]()
Koç egzoz nevzat abide kat iptali yapıldı.rot ayarı da halledildi arada.sırada intercooler brembo disk balata gibi planlarım var.sormak istediğim birşey var.son susturucu ve kat varken yazılımla 94hp almıştık.yazılımdan sonra kat iptali ve son susturucu yerine düz boru kaynatıldı.herhangi bir güç artışı olmuş mudur?bunlarda bugünden birkaç foto
![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
keşke parkları ıptal etseydın..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
güncel olsun kışlık tenekeler beyaza boyandı bijonlarda kırmızıya ama pek belli olmuyor.yaz içinde vts jantları alabildim sonunda
![]()
///MPower
çok güzel c2 ye yavaş yavaş bende ısınıyorum benimde ilk aracım olabilir bi c2 kazasız belasız kullan inşallah
masallah guzel araccok merak edıyorum bu arabaları nasıldır sıkıntısı sorunu yakıtı vs bı pm alabılırmıyım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)