Kardesim olculerini bilmiyorum ama sac jantlarini satmayi dusunur musun ?
çok teşekkürlerc2 ler tam oynamalık araçlar bence özellikle dizeller çok ekonomik ve yüklendiği zaman güzel yürürü olan araçlar
çok teşekkürlerbu araba sayesinde neyin ne olduğunu nereden ne alınıp ne alınmayacağını vs herşeyi öğrenmiş oldum hala da öğreniyorum.bu araba sayesinde baya tecrübe kazandım diyebilirim.
![]()
çok teşekkürlerpm e gerek yok buradan yazayım herkes görsün, öyle büyütülecek sıkıntısı kronik sorunu masrafı yok.dizel üzerinden konuşursak zaten motor hdi peugeotlarda fordlarda oldukça fazla kullanılan parçası bol bir motor.yedek parça sorunu vs yok.yakıt olarakta şuan yazılımda şehir içi karışık kullanımda 24 kuruş yakıyorum ki bu da bence şuanki mazot fiyatlarına göre oldukça ekonomik
kardeşim selam, saclar 4x108 14 inc.fakat kışlıklarımda 14 olduğu için bu sacları kullanmam gerekiyor.dolayısıyla satma şansım yok maalesef..
///MPower
meraba güle güle kullanın
Ev nerde okul nerde acaba![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
c2 ye uzun zamandır istediğim ayak aydınlatmalarını yaptık.çok güzel oldu tavan lambasının kablolarından aldık elektriği tamamen tavan lambalarına bağlı oldu.tavan lambası gibi kararak sönüyor fazlasıyla hoşuma gitti.5 tl maliyeti bu arada
![]()
///MPower
Guzel masallahh
bu arada eklemeyi unutmuşum stoplar c2 nin makyajlı kasa stoplarıyla değişti.nedense ortasının beyaz olması daha çok hoşuma gidiyor
![]()
///MPower
yapımını anlatsaydın ne malzeme kullandın falan kardeş hiç yardımcı olmuyosun![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
aaa kalbimi kırıyorsunuz bak ne zaman yardımcı olmuyoruz![]()
ışıklar led daha doğrusu şerit led.3 sola 3 de sağa döşedim.gün ışığı diye geçiyor.
sönerken titreme değilde tavan lambası gibi karararak sönüyor.
tavan lambasının kabloları zaten sol ön direkten geçiyormuş ordan t aldık kapı fitilinin altından görünmeden kapı marpiyelin ordaki trimin altından aşağı kadar geldik.sağ tarafa da orta konsolun altından kabloyu gizleyerek torpidonun oraya kadar geldik.
bunlarda ledler
![]()
///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)