kardeşim maşallah on numara gidiyorsun Allah kaza bela vermesin canlıda görmek isterim aracını![]()
kardeşim maşallah on numara gidiyorsun Allah kaza bela vermesin canlıda görmek isterim aracını![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Allah kaza bela vermesin dostum süper şeyler ama bu kadar uğraşacağına direkt vts alsan daha iyi olmaz miydi
maşallah kazasız belasız kullan ; cok guzel alet c2ler vts hep aklımın bır kosesınde var
Yaza ıddıalı calısmaların olucaktır![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Çok teşekkür ederim kardeşim cümlemizebende merak ediyorum senin ep2 yi
Manuel olanlardan mı seninki?
Valla haklısınız direk Vts alsam daha mantıklı olabilirdi ama amaç ekonomik olmasıydı.dolayısıyla dizel oldu.en azından arabaya uğraşırken birçok şeyi öğrenmiş oldumokulum eve yakın olursa eğer ilerde Vts alabilirim
Çok teşekkürler gerçekten güzel araçlar ilk aldığımda bir kuşku vardı ama şuan çok memnunum10 güne Vts jantlarımı takıcam bakalım nasıl duracak
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için![]()
///MPower
maşallah.
C2 tip olarak ben de çok seviyordum fakat sahibi olacağım hiç aklıma gelmezdi. kullandıkça keşke daha önceden alsaymışım diyorum. görsellik adına yapılacaklar sınırlı ve pahalı olsa da keyifle kullanılacak bir araç.![]()
aah buldun spoileri hiç çaba göstermedin konuşturma şimdi beni![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
bugün vts jantlarımı taktım sonunda yazlık lastiklerimle, biraz hantallaştı sanki araba ama güzel durduğunu düşünüyorum.şimdi vts ye benzedi.
![]()
///MPower
c2 vts vites topuzumuz ve deri körüğümüz takıldı, rezalet durumda olan kapı kollarım zımparalanıp boyandı+ intercoolerı sonunda aldım montaj kaldı sadece
bu da bonus olsun uzun zaman sonra yıkandık paklandık
![]()
///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)