araca maaşallah...o torpido kapağının tam oturmasına yüzbinkere maaşallah :D (hastayım bu konuda). km kaç acaba?
Printable View
araca maaşallah...o torpido kapağının tam oturmasına yüzbinkere maaşallah :D (hastayım bu konuda). km kaç acaba?
maşallah , konuyu baştan sona büyük bir keyifle okudum , aracınız üzerinde baya emek var en ince detayına kadar uğraşmışsınız , biraz da basarsanız arabayı daha iyi durur , kazasız belasız :icon_tup:
maşallah çok güzel :) merkezi kilit butonu takmanızı öneririm.
Konuyu baştan sona inceledim ve şimdiye kadar gördüğüm en başarılı e36 desem yalan olmaz...
Maşallah güzel günlerde kullanın ;)
Bu tarz ayrıntılar zaten bitiriyor olayı. Çok güzel olmuş aydınlatma Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Koymadın ya şuna bir spoiler alacağın olsun be. :)
sagolun:) torpidonun temizini bulana kadar az ugraşmadım:) araç şuan 228bin küsürlerde.. 194binde almıştım.
çok teşekkurler:) daha fazla basmıcam. aktif kullanıcıyım, ortalama ayda 1 uzun yol yapıyorum. alalı 19 ay oldu 35bin km yol yapmışım. aynı zamanda kuleleri de fazla yormak istemiyorum.
hediyelere acıgız :D
Cok tesekkurler:)
spoilerdan sıkılınca bana orj bagaj kapagı alcak mısın pampa :D
tekrar tekrar maşallah camdaki orginality yazısı herşeyi ortaya koyuyor :)
Ozenerek ve bilincli hareket edildigi ortada. Tekrar yaziyorum takip ettigim 2 arabadan biri.. Bu yastaki araba yeni arabalarin coguna tas cikarir ozellikle ic mekaniyla Masallah.. Digeride zaten restorasyona giren diger bmw o arkadasta cok emek harciyor. Keske yaylari eritilmemis,dondurulmamis uzay mekigine benzetilmemis, orjinaline sadik kalinmis araclari daha cok gorsek.. Bu isler emek ve para ister bunu kabullenip bu islere bulasmak lazim.. Kazasiz belasiz kullanin
teşekkürler. yazıyı söktüm ama ruhu kalıcı olarak devam ediyor :)
tekrardan cok teşekkürler, bu düşüncelerle takip edenleri görünce gercekten duygulanıyorum:) emegin farkında olan insanın bakış açısı gercekten farklı oluyor..
maddi boyutundan hic bahsetmiyorum bile. Bırakın kısıtlı bütceyle bişeyler yapmayı, keyifle E36 ya binmek isteyen herkesin kenarda en az 5-6bin lirası olması gerek.
o zaman bu haliyle keyifli sürüşler dilemek düşer :)
maşallah, çok iyi görünüyor, özellikle iç ve dış renk kombinasyonuna bayıldım
maşallah verilen emek çok büyük keşke herkes sizin gibi baksa e36'lara piyasadaki nadir bulunan individual arabaları bile ne hallere getirip kullanıyorlar allah kaza bela vermesin
Teşekkürler herkese
O zaman konuyu 2 kolaj ile pekiştirelim:)
http://i.imgur.com/geUTmkQ.jpg?1
http://i.imgur.com/9zftBgd.jpg?1
kardeşim maşallah 41 kere, bugünlerde yaşadıklarımdan sonra daha iyi anlıyorum seni. Verilen emek ,maddiyat, zaman büyük. Şu fotoğrafların da orijinallerini verim sana ordan oraya kopyalamaktan ciğeri solmuş fotoğrafların :D
Herseyi ile mukemmel . Allahim insallah boyle birseyde nasip eder.
http://www.avaziauto.com/vehicledeta...?vid=240154400
aman tanrım didim... kaldıysa eksiği (sanırım bi elektrikli kelebek kaldı) hepsini hallet ;) bu kadar kral olmuşken yabancıya gitmesin ;)
Böyle yenilenen araçlara bayılıyorum. Maşallah :)
hoşgeldin aramıza pampa :D
amin,, cumlemize
Çok çok teşekkür ederim. Hiç M3 düşünmedim,, düşünmem de sanırım. normal bi 6silindire bile hakkıyla binmek için dünyayı harcıyoruz. M3te beynimi yerim ben.
Kardeşim ayıp ediyosun, arac her zaman senin:)
Cok tesekkurler :)