aklımda turgay abi :D
Teşekkürler :)
Sagolasın Ahmet :) mcontour gercekten farkli duruyormuş
Başka yolu tabiki var abi.
Coilover'a hic gerek yok. Spor yay ile istedigin dengeyi gayet güzel yakalayabilirsin. Benim önerim 2 yay arasında olur:
Vogtland 40/25 spor yaylar ===> benim aracımda mevcut şuanda. arkalar 25mm düşürüyor, ki aslında bu M yaylarla hemen hemen aynı düşüklük. Ön tarafı ise 40mm düşürüyor.
Eibach Sportline yaylar (50/35) ===> arkalar 35mm, önler 50mm düşürüyor. Benim kullandıgıma göre 1er cm daha düşük oluyor arac. Aslında biraz basık görünsün istiyorsan, en ideali bu yay. Ama orjinal görünsün, sadece dengeyi kurayım dersen Vogtland 40/25 tercih etmelisin.
Teşekkürler:) spoiler ne yazıkki sevmiyorum, aracımla aynı renk zender geçti elime ama takmayı bir an bile düşünmedim :D
Teşekkürler:) Eski modellerin en güzel özelligi bu sanırım. Asla eskimiyor :D ama E36 gerçekten eşsiz bi tasarım, katılıyorum.
Sagolun:) Koltuklar güvendiğim bir döşemecide yenilendi. Kullanılan deri fabrikanın kullandığı orjinal derisi.
Cok teşekkürler :)
Sagolun:) aracı ilk aldıgımda üzerinde olan jantlar replika motorsportlardı, gerçi daha sonrasında orj motorsport da taktım ama bundan sonra mcontour:) dediginiz gibi zevk işi.