Kanka hayırdır yeni proje ne? Motorsportları satıy10 hanyy.
Winter spec
Havaların serınlemesı ve yagmurların baslaması ıle kıslıklara gecıs yaptım. Bıraz erken olabılır ama haftaya yaklasık 2500kmlık bı seyahatım olucak, motorsportlarla yola cıkmak ıstemedım.
Daha once hıc boyanmamıs olan style30 ları, kıslık kullanacagım ıcın bıraz daha koyu bır renk yapıyım dedım.
![]()
güzel olmuş rengi maşallahbitirdina arabayı tabi keyfini sür ben d aha başlayamadım bile
![]()
maşallah çok güzel bir araç. jant rengide çok iyi olmuş.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
maaşallah cok düzgün duruyo..kazasız belasız binmek nasip olsn
bu arada arkadaşlar bana e36 ön sinyal lazım(çift) sarı 4 kapı.. orjinal nasıl bulabilirim?
Renk ıyı oldu yaa balata tozu trıbınden kurtardı.
Senın 28 de fena olucak emınım ben
Tesekkurler hocam sagolasın
Tesekkurler
Tesekkurler, ugrastıkca guzellesıyor sanırım
Amin cumlemıze
Sinyal orj sıfır olarak ıstıyorsanız, almanya sıparıs yapabılırsınız. Yada ULO marka alabılırsınız. ULO, orjınal markadır, fabrıkanın tedarıkcı markasıdır.
aracın maşallahı var.. bende e36 bmwlere bakıyorum böylesi bütçemi aşar sanırım ah keşke aşmasa çok güzel araç hayran kaldım
Maşallah, balata konusunda rengi nokta olmuş özellikle uzun yolda. motosportlardan sonra gelicekleri tahmin ediyor gibiyim![]()
Babam hep derdı eskı arabaya bınmek zengın adam ısı dıye, ama ınanmazdım
Gercekten acımadan harcıcak butcenız yoksa hıc almayın derım. Eger keyıfle bınmek ıstıyorsanız durum boyle.
Sagolasın mustafa
Tansel abı sen barı soyleme boyle
Sagolasın hacımhaftaya gelcem goruselım
Artık neredeyse degişmedik parca, revize etmedik yer bırakmadım
Yeni yeni seyler buldukca rahat duramıyorum, gıldır gıcık işler yapıyorum. Bu sefer de E39 tavan aydınlatmasına takmıştım kafayı.
Hemen ebayden temiz bir tane buldum ve aldım, tabi siyah bulmak biraz zor oldu, m paket E39 cok yok *****.
Bu E39 tavan aydınlatmamız, E36 nınkinden tek farklı "Submarine light" ledleri bulunması
Montaj yapıldıktan sonrası
Bu da tost makinesiyle gece cekimi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)