hay maşallah kazasız belasız.ilk defa içi açık renk bir arabayı beğendim
satmaya karar verirseniz kimseye söylemeyin bana söyleyin![]()
Ya fotoları gördüm dükkanı kapattım eve gidiyorum ya... biliyorsun bendede techno violet vardı sattım arabayı niye sattım hala bilmiyorum köprüye doğru gidiyorum şuanda ana haberlerde son dakika olarak izlersiniz![]()
Bir süredir aklımda olan GT Ekini taktım. Biraz degisiklik olsun bakalım.
Blackberry marka tost makinemin karesinden
![]()
Maşallah kazasız belasız mutlu mutlu binin oldukça keyifli.
gt ekıyle daha guzel olmus masallah guzel bır e36. eskı e36 mı andırıyor
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Her girdiğimde satmaktan vazgeçtim şunları şunları yaptım diye güncelleme bekliyorum
Maşallah kazasız belasız, çok beğeniyorum bu aracı..
emre benim compacti satsaydim calacaktim kapini istedigin fiyati dusunmeden verirdim.Bin lira yuzunden adamin biriyle inatlastik satmiyorum dedim. sahibindende de ilan hakkim dolmus kismet degilmis. Umarim arabanin degerini bilecek birine satarsin kardesim
Sagol baskan.
Tesekkürler abi, senin E36 nın yeri apayrıydı benim gözümde.
Vazgecmedim ama isteyen olursa verecegim. Cok tesekkurler
1-2 lira icin kimseyi kırmaya gerek yok ama nasip tabi biraz da.
Cok sagolasın abi
Artık bahar bakımımı dersiniz, periyodik mi dersniz bilemem ama bu sefer günahımız biraz buyuk olduAma artık en ufak eksik kalmadı aracımda
Periyodik bakım
Ön takım
Sanzıman takozları ve saft koselesi
Klima kayışının bilyasının kırık olması sebebiyle 3 senedir klimasızdım. Kompresor ayagı, bilya ayagı, bilya, kayış gergi amortisoru, kayıs, klima gazı
![]()
Maşallah niye app takmıyorsunuz?Bence app çok tatlı durur kazasız belasız her zaman dediğim gibi, aracınızçok hoşuma gidiyor..
Sen satma bu aracı valla satma rengi duruşu herşeyiyle çok güzel bir aracın var sonra çok büyük pişmanlık olurDaha iyisi için daha çok uğraşıyorsun maddiyatı geçtim harcadığın emek gözünde çok büyüyor sonra.İyi bi bakıma girişmişsin Allah kaza bela vermesin imrenerek takip ediyorum.
Maşallah harika görünüyor herkesin içinde bir e36 sevdası olmuştur. Siz bu sevdaya kavuşmuşsunuz değerinide fazlasıyla biliyorsunuz verdiğiniz emeğe sağlık..
E36 sevdası için gerekirse herşey çiğnenip geçilebilir canlı ispatı bu araç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)