Ön lip efsane temin edebileceğim varsa bi yer bi numara özelden mesaj bekliyorum.jantları hiç beğenmedim ben size önerim o.z superturismo gt nokta olur
![]()
Ön lip efsane temin edebileceğim varsa bi yer bi numara özelden mesaj bekliyorum.jantları hiç beğenmedim ben size önerim o.z superturismo gt nokta olur
![]()
allah kaza bela vermesin cok iyi olmus Jantlar aslında fena degil daha iyi olabilirdi ama farklı olmus diğer arkadasların önerdigi jantlar cok sıradan olurdu . Resimlerde gercekten iyi cekilmiş atlanan bir nokta var resimler ii olmasa arac kendini bukadar göstermeyebilirdi tekrar kazabela vermesin sıra dışı soft bir arac olmus.
belkı uyarı alıcam ama yazmadan duramıycam st de *** yemıss masallahı var arabanıngule gule kazasız kullanın
![]()
Maşallah,şeritler pek olmamış lip nokta olmuş mükemmel. jantlar st çok kollu ile değişip aynalar piano black olursa tadından yenmezKazasız belasız.
Güzel olmuş kazasız belasız
genel itibariyle çok hoş görünüyor fakat cam üstü rüzgarlıkları ve çamurluktaki siyah şerit bence olmamış gibi belki alman bayrağı renkli bir şerit olabilirdi. aynalarda ford ambleminde bulunan mavi tonundaki bir folyoyla kaplansa güzel durabilir.
Cok tesekkurler Saolun daha iyileri sizin olsun insallah
Tesekkurler Üstad Şeritte biraz farkılılık olsun istedik gözünüze takıldıysa amacımıza ulasmısız demekki guzel gorusleriniz icin coook tesekkurler
Cok tesekkurker cumlemize kazasız belasız gunler insallah
Tesekkurler .
amin kardesim hepimizi insallah
Cok tesekkurler
Aslında var ama istedigim gibi cıkmadıgı icin koymadım en kısa zamanda resimleri guncellicez zaten ozaman bir kac poz yandan cekicem üstad. Tesekkurler
Amin cumlemize insallah.
Amiin cumlemize kazasız belasız gunler insallah tesekkurler
Tesekkurler Üstad Şeritlerde farklılık yaratmak icin cekildi aslında alısılmıs olmadıgı icin goze carpıyor
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
Aslında var ama istedigim gibi cıkmadıgı icin koymadım en kısa zamanda resimleri guncellicez zaten ozaman bir kac poz yandan cekicem üstad.
Amin![]()
Cooook Tesekkurler daha iyileri sizin olsun insallah üstad Piano black Dusunuyoruz zaten en kısa zamanda halledicez insallah.
Tesekkrler .
şeridi Göze batsın amacıyla cekmiştik zatenCok tesekkurler
Bulunudugumuz sehirde genellikle 5 kol jant tercih ediliyor oyuzden tercih etmedik
Tesekkurler cumlemize kazasız belasız insallah.
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
Öneriniz icin tesekkur ederim saolun Lip İcin Donus yapıcam
Tesekkurler
Amin cumlemize nazar degmesin tesekkuler
tesekkurler Üstad jant konusunda bizde öyle düsündügümüz icin Rotiform taktık resimler icinde tesekkur ederim saolun arabaları yıkarken öylesine cektik aslında cekimler icin bir caba sarf etmedik.Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.
![]()
![]()
İnsallah almazsın kardesim Coooook tesekkur ederim allah kimseye kaza bela vermesin.
tesekkurler
Tesekkurler
Tesekkurler
tesekkurler
amin tesekkurler
tesekkurler
st sıradan olmasın diye takmadık tesekkurler
Amin tesekkuler üstad
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)