Bazı kasislerde sıkıntı olabiliyo bro ama olsun ben biraz daha indirmek istitorum hattaÇok teşekkür ederim Allah cümlemizi korusun kem gözlerden
![]()
Bazı kasislerde sıkıntı olabiliyo bro ama olsun ben biraz daha indirmek istitorum hattaÇok teşekkür ederim Allah cümlemizi korusun kem gözlerden
![]()
E46 candırmaaşallah aracın çizgileri çok güzel duruyor kazasız belasız
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Masallah cok guzel arac gule gule kullanAmerikan parklari tam turunculariyla degistirmeli veya iptal etmelisin bence, fotografta mi beyazimsi cikmis bilmiyorum ama bence kotu duruyor, angellari perdeliyor bu haliyle
Bir de su alttaki fotografta sag taraf sanki kaplamaymis gibi duruyor, daha once boyanmissa kotu boyanmis heralde. Eger tamamen fotograftan dolayi boyle degilse yani canlida da gozle anlasiliyorsa tekrar bi guzelce boyatirsan harika olur
Allah kaza bela vermesin
Açı veya ışıktan olması muhtemel,pasta ciladan sonraki fotoğrafta yansıma belli oluyor.Onun dışında sinyallerim beyaz ampulleri turuncu.Bu renge turuncu sinyal yakıstırıyorum o yüzden takmadım böyle daha vahşi geliyor gözüme![]()
Kankacım hayırlı uğurlu olsun gönlüne göre bir araba buldun sonundaSen işini bilirsin neler yapacağını zevkli adamsın vesselam
![]()
Gott weiss ich will kein engel sein...
Kardeşim e46 ya bende hayranim ve gerçekten hayalini kurduğum bi araba sana tek bi tavsiye verebilrim bu konuda o kromlari at gözünü seveyim yazik etmeyin arabaya geri kalani da senin zevkin zaten Hayirli uğurlu olsun araç çok diri duruyor , inşallah yaşadiğin gibi kötü talihsizlikler yaşamazsin bunlada. Kazasiz belasiz![]()
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Maşallah kazasız belasız![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
rengiyle duruşuyla herşeyiyle 10 numara kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)