maşallah Allah kaza bela vermesin,
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız.
maşşallah krdeşimcook güzell
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Hayırlı olsun kardeşim sorunsuz binersin inş![]()
Hayırlı olsun erdi güle güle kullan allah kaza bela vermesin
eyvallah dostlar sağolun. jant için bi ücret fln istemediler 2012 ve sonrasında bu jantlar var standart. valla bnm gözüme bunlar daha iyi gelmeye başladı bilmiyorum anlamadımalışma meselesi sanırım
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
hayırlı olsun gördüğüm en güzel beyaz.Detroit leri bir çok GTI a yakıştırmadım benimkinede aynı şekilde.Ama denver ın sadeliğide güzel olmazdı bu arabaya.
Maşallah kazasız belasız
Araç jantlar hariç herşeyiyle benimkinin aynısı
Şahsi fikrim jantlar maalesef poloya yakışmıyor sonradan takılmış gibi duruyor ben mutlaka değiştirirdim veya boyatırdım..
Neyse güle güle kullanın
Hayırlı olsun maşallah.1 ay önce bi arkadaşım kırmızı renk 4 kapı cam tavan vs aldı geçen gün kullandım çok zevkli begendim.Revo yazılım yaptıracakdı 2013 modellerde beyin farklıymış şuan için revo,da yazılımı yokmuş çalışıyorlarmış en kısa zamanda çıkacakmış beklemede![]()
kardeşim tekrardan hayırlı olsun..![]()
gerçekte biraz yakından görüp baksanız sizde alışırsınız eminim bende çok önyargılıydım ama gerçekten alıştım ve sevmeye başladım hatta eskileri çok basit gelmeye başladı o dereceama yinede bir boya istiyor füme vs gibi bir renk çok tatlı durabilir aracı bastıgımız zaman
evet 2013lerin beyin ve kodu farklı yaparlar yakında![]()
eyv sagolasın
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)