Polo GTI'lar Güzel Araçlar Her Yola Gelen Cinsten![]()
bende bi polo gti almayı düşünüyorum memnunmusunuz erdi bey![]()
Herkese selam. RsErdi, aracını alalı 7-8 ay olmuş gerçi; ama hayırlı olsun diyeyim ben de.
Ben de geçen ay sıfır km.de 5 kapı Polo GTI aldım; ama bazı sorunlar yaşıyoruz aracımla. Forumda genellikle yaq eksiltmeden bahsedilmiş; ama benimki başka sıkıntılar. Fikir verebilen, yol gösterebilen olursa çok sevinirim:
1) Ön konsolun dibinden, seyir halindeyken 2500-3500 devir arası bir titreşim sesi geliyor. Sanki plastik bir aksam titreşim yapıyor gibi.
2) 25-30 km/h hızla giderken sol tekerleklerden birinden (daha çok arkadan gelir gibi) ritmik bir gıcırtı sesi geliyor. Hızlanınca ses kayboluyor, yavaşlayınca geri geliyor. Disklere baktım, dışarıdan çizik görünmüyor; hızlı sürdükten sonra kontrol ettim, koku vs. de almadım.
3) En komiği, yine seyir halinde giderken, fren pedalının metal-plastik kaplaması pedaldan çıkıp döşemeye düşüverdi. Elimle taktım ama halâ biraz eğri duruyor.
Araç 650 km.de.
Bence aracinizi expertize sokun boya falanda olmasin aracta..farkli durumlar olabilir diye düşünüyorum..
yazınızı yeni gördüm. ön konsolun dibinden gelen ses varmış evet silecek motoru diyorlardı ama tam bilmiyorum. aşırı besleme konusundan araştırın yada oraya yazın bazı arklar bilgi vermişti o konuyla ilgili. digerleriyle ilgili servise gitmenizi öneririm
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)