User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
102 sonuçtan 96 ile 102 arası

Konu: 2013 Polo GTI 6R

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo GTI'lar Güzel Araçlar Her Yola Gelen Cinsten
    Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız bende askerden gelince cupra düşünüyorum.
    düşünebilirsin oda iyi bir araç
    Alıntı holisavra61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo GTI'lar Güzel Araçlar Her Yola Gelen Cinsten
    aynen öyle senin typerda hayırlı olsun
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bi polo gti almayı düşünüyorum memnunmusunuz erdi bey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese selam. RsErdi, aracını alalı 7-8 ay olmuş gerçi; ama hayırlı olsun diyeyim ben de.

Ben de geçen ay sıfır km.de 5 kapı Polo GTI aldım; ama bazı sorunlar yaşıyoruz aracımla. Forumda genellikle yaq eksiltmeden bahsedilmiş; ama benimki başka sıkıntılar. Fikir verebilen, yol gösterebilen olursa çok sevinirim:

1) Ön konsolun dibinden, seyir halindeyken 2500-3500 devir arası bir titreşim sesi geliyor. Sanki plastik bir aksam titreşim yapıyor gibi.

2) 25-30 km/h hızla giderken sol tekerleklerden birinden (daha çok arkadan gelir gibi) ritmik bir gıcırtı sesi geliyor. Hızlanınca ses kayboluyor, yavaşlayınca geri geliyor. Disklere baktım, dışarıdan çizik görünmüyor; hızlı sürdükten sonra kontrol ettim, koku vs. de almadım.

3) En komiği, yine seyir halinde giderken, fren pedalının metal-plastik kaplaması pedaldan çıkıp döşemeye düşüverdi. Elimle taktım ama halâ biraz eğri duruyor.

Araç 650 km.de.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence aracinizi expertize sokun boya falanda olmasin aracta..farkli durumlar olabilir diye düşünüyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Soumneal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selam. RsErdi, aracını alalı 7-8 ay olmuş gerçi; ama hayırlı olsun diyeyim ben de.

Ben de geçen ay sıfır km.de 5 kapı Polo GTI aldım; ama bazı sorunlar yaşıyoruz aracımla. Forumda genellikle yaq eksiltmeden bahsedilmiş; ama benimki başka sıkıntılar. Fikir verebilen, yol gösterebilen olursa çok sevinirim:

1) Ön konsolun dibinden, seyir halindeyken 2500-3500 devir arası bir titreşim sesi geliyor. Sanki plastik bir aksam titreşim yapıyor gibi.

2) 25-30 km/h hızla giderken sol tekerleklerden birinden (daha çok arkadan gelir gibi) ritmik bir gıcırtı sesi geliyor. Hızlanınca ses kayboluyor, yavaşlayınca geri geliyor. Disklere baktım, dışarıdan çizik görünmüyor; hızlı sürdükten sonra kontrol ettim, koku vs. de almadım.

3) En komiği, yine seyir halinde giderken, fren pedalının metal-plastik kaplaması pedaldan çıkıp döşemeye düşüverdi. Elimle taktım ama halâ biraz eğri duruyor.

Araç 650 km.de.
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence aracinizi expertize sokun boya falanda olmasin aracta..farkli durumlar olabilir diye düşünüyorum..
    yazınızı yeni gördüm. ön konsolun dibinden gelen ses varmış evet silecek motoru diyorlardı ama tam bilmiyorum. aşırı besleme konusundan araştırın yada oraya yazın bazı arklar bilgi vermişti o konuyla ilgili. digerleriyle ilgili servise gitmenizi öneririm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)