Ön press şart aşırı çirkin olmuş böyle magirus styla. Hiç beklme direk indir sıradaki işlemde sis olmalı kafadan görüntüyü bozuyor boş deliklerMaşallah Ziyaya bayağı güzel oldu
![]()
Ön press şart aşırı çirkin olmuş böyle magirus styla. Hiç beklme direk indir sıradaki işlemde sis olmalı kafadan görüntüyü bozuyor boş deliklerMaşallah Ziyaya bayağı güzel oldu
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Aracın çok güzel kazasız belasızŞu maşpiyel arabanın kaderini değiştiriyo gerçekten.
yaylar güzel düşürmemiş önü :/ bende ön 5 arka 3 basacağım şubat ayınca 45 yanaklar baya ince duruyor çok basmak gerek o yüzden 50 aldım bu seferde kalın oldu şimdi 45 görünce moralim bozuldumaşallah ziya baya iyi ön tarafa bi el atın
birde fıskiyeleri ne ile montajladınız benimkiler hala duruyor dolapta
Eyw. Hacı
Teşekkür ederim
ön tarafı komple bi elden geçiricem ama ne zaman bilmiyorumlogonun tekrar boyanması ve tamponun kızakları değişip iyice oturtulması lazım farkındayım
bide kafayıda basasım varda bu aralar pek fırsat yok ziyayla ugraşmaya..
fiskiyelerin altlarındaki o yuvarlak kısımları kesip silikonla yapıştırdım![]()
çok güzel olmuş emeğine sağlık bende aynı aracın 1,4 comfort modeli var
bende marspyl almak istiyorum nekadara ve nereden temin edebilirim kazasız belasız...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Düğün telaşına girişince bayadır güncelleyemedik konuyu ama boşda durmadık tabi
2ay önce muayenemiz vardı.. Muayene öncesi kemerlerimizin elden geçmesi gerekti, yapıyorsak farklı olsun dedik kırmızı kemere geçiş yaptık..
Muayenemizden tek seferde geçtik
Sonra rahat rahat hep yıkandık parladık gezdik
Daha sonra durmadan geziyoruz, gazlıyoruz debriyaj artık dayanmaz olunca bronz debriyaja geçiş yapalım ZiYa'mız güzel kavrasın dedik![]()
Hazır girişmişken bi gazla ön sislerimizi taktık, spoilerimizde boyada fotoları tamamlayınca onlarıda ekliycem inş.Bide en kısa zamanda coilover'a geçiş yapabilirsem benden mutlusu olmayacak
![]()
![]()
En güzel kırmızı corsa cidden. Maşallah abi.![]()
enough ?
maşallah çok temiz çok diri duruyor kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)