Aracimi ilk sahibinden yeni aldim sayilir.fabrikan nasil ciktiysa o sekildeydi filtre duz boru egzoz takip gorsel olarakta hafif bi bastik sizlerle paylasmak istedim
![]()
Aracimi ilk sahibinden yeni aldim sayilir.fabrikan nasil ciktiysa o sekildeydi filtre duz boru egzoz takip gorsel olarakta hafif bi bastik sizlerle paylasmak istedim
![]()
maşAllah kardeşimin aracına, duruşunu falan s....et, ne gidiyo beeee, şaşırtıyo milleti bilmediğin bişeymi var yoksa motorunda![]()
![]()
![]()
Maşallah Araç Çok Diri Görünüyor.. Coupelerin 2.0 İde ve F7R Olarak Arasında Kullanım Olarak Çok Fark Var.. Sen En İdeal Olanını SeçmişsinTekrardan MAŞALLAH
![]()
f7r baskadır bılırımgercekten gıderlı makınalar artı masallahı var durusuda gayet guzel...kazasız belasız cezasız inş...
Maşallah güzel duruyor kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Tsk ederim saol.
İde ler biraz daha yakita onem vermis birazda gorunuse.f7r lar performans ve saglamlik acisindan bi kac adim onde.durum bu olumca tercih F7R oldu
Cok tsk ederim alah herkese en iyilerini nasip eder insallah
Cok saolun tsk ettim![]()
Git biyerden egzoz al kardeşim bana fatura ettir bu egzoz U beğenmedim maşallah zaten hep kendinize bulun temizini bize kala kala çürükleri kalsın maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin.
![]()
oVerBoosT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)