panjuru orjnale cevırmenz baya yerınde olur, onun dısında bol ofsetlı farklı bı model gayet ıyı olur maşallah aracınıza.
masallah hacı çok güzel duruyor kazasız belasız kullan
emre hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız 115 iyidir hoştur yıldızdır![]()
ef sedan squad-
old is cool!
Bir Kayserili deyimiyle '' Dınnanın Üsdünde ''![]()
Çizikten Dolayı Komple Boyalı
Ya olum sen ne kadar çok araba değiştiriyosun yetişemiyorum sanahayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan
![]()
R.E.S
Hayirli olsun aracinizYapilacak ilk is on panjurunuzu orjinale cevirmek ve citalarini takmak olsun
onun disinda orjinal kapaklarini takin lastik yanaklarinizi takin ve baska yapicak hic bisey yok
![]()
Plakayı o şekil yapmayı düşünüyorum ama jantları orjinal koymaya niyetim var
Teşekkür ediyorum cümlemize
Teşekkür ederim cümlemize
Çok teşekkür ederim diğer araçlar gibi yine güzel birşey çıkıcak inşallah ortaya panjurun nikelajlarıını yapıcam o aklımda orjinal jantlarından arayıştayım onlarıda takıcam büyük ihtimal![]()
Çok teşekkür ederim bende orjinal jant arayışındayım benimde fikrim başta yazdığım gibi orjinalden yanaama saçma sapan fiyatlar istedikleri için aykırı bir jant ta deneyebilirim.
Teşekkür ederim
panjur ve jant ilk aklımdakiler, Teşekkürler![]()
Orjinal jant kapakları ile duruş çok daha iyi olucak gibime geliyor veya başka birşey deneyebilirimteşekkürler
Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim benimde ilk hedefım bunlar![]()
Panjuru halledicem jant olarak orjinal düşünüyorum ama başka bir jant ta deneyebilirim![]()
Teşekkür ederim kardeşimCümlemize göstermesin inşallah
Teşekkür ederim abicim, az kaldı onlar tamamlanıcak abi![]()
Teşekkürler
Çok sağol kankaolucak inşallah
Çok teşekkürler
Değişiklik iyidir ya![]()
Teşekkürler.
Baps.
Çok teşekkürler Ofsetli yorar gibime geliyor o yüzden orjinal denemeye çalışcam ilk![]()
Çok teşekkürler kanka
Teşekkür ederim kardeşim, yıldız candır konfordur![]()
Çok teşekkürler![]()
Çok teşekkürler![]()
Değişiklik iyidir yavrumçok sağol kardeşim
![]()
Teşekkür ederim, panjur orjinale ceviricem citaları var ama biraz kısa geldi yenilerini alıcam, kapakları hala arayıştayım ilk onları denıcem![]()
Baps.
maşşallah kazasız belasız herkesin de söylediği gibi orjınal jant ve panjur diyecektim ama zaten sende aynı fikirdeymişsintekrardan maşşallah
bende de bir w123 var jantları söküp kapak almayı düşünüyorum sende uygula bence gerçekten farklı durus sergiliyorair ride hakkında bana bir bilgi verebilirsen sevinirim ne kadara yaptırdın en basitinden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)