Güzel araç güle güle kullan, RC almasam ben de OPC alcaktım. Biraz ufak geldi bana ondan vazgeçmiştimKazasız belasız kullan, memnun kalırsın umarım
Güzel araç güle güle kullan, RC almasam ben de OPC alcaktım. Biraz ufak geldi bana ondan vazgeçmiştimKazasız belasız kullan, memnun kalırsın umarım
kazasız belasız kullanın inş
hayırlı olsun arkadaşm... ne zamandır gözün wardı diye biliorum CORSA OPC'de hayırlı olsun kazasız belasız... Type-R'a noldu_? satıldı mı_? yoksa yanında kardeş mi aldın![]()
saygılar...
araba cok guzel ankara opal e geldi o arac bizzat test edip onayladım yanı yanlıs anlamada kızlıgı bendesaka bi yana guzel arac.istersen sana geldigi zamanki fotoları atıyım
mumlu halinde ayrı bi guzeldi
![]()
Fuck The System !!!
alla alla ben izmirden geldi biliyordum yanlış olabilir gene
bir tane satılık var bir arkadaşimda...internette de görebilirsiniz zaten..2007 22000 km de....
arkadaslar yanlıs anladınız ben takılmak amaclı soledim test ettim derken.ayrıca gelen butun araclar elimden gecer.autowax a veya mumu cozulmek icin asagıdaki yıkamaya ben indiriyorum.hic bi sekildede kotu yıpratıcı bi sekilde diil.ole bisey olamazda hepsi kendi arabamdan kıymetlidir.bide sanmayınki o aracta kullanılmadı.km si 7 olan arac havada ucmuyo (veya 5) illaki kullanılıyor araclar(tırdan iniyo parka cekiliyo.inceleniyo yıkamaya alınıyo veya garaja).cunku mumlu geliyo yıkamaya alınıyo fln...benim bildigim ankaraya geldi ama nereye gonderildi tam hatırlamıyorum yanlıs olmasın ama biri elimden gectitum fotolarıda var.opel gt dahil teslimatta bende oluyorum.yanlıs anlasılcak bi durum yok kimse kızmasın
![]()
Fuck The System !!!
çok güzel,mis valla maşallah Allah kaza bela vermesin![]()
Açikcasi biraz bozuldum bu lafa kizlik mizlik lafina.Öle seylerden pek hoslanmam.Arabam izmire gemi ile geldi ve izmirdende tirla geldi.2007 yilinda Türkiyeye 5 tane girmis bi tanesi en son adanada hala satilikti su anda durumunu bilmiyorum.Rengide kirmiziydi.2008 dede bir tane benimki girdi diye biliyorum.Yanlisim olabilir.Güzel yorumlariniz için tekrar tesekkür ederim.Hepimize kazasiz belasiz cezasiz günler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)