Akşama hazırlan jager![]()
Akşama hazırlan jager![]()
maşallah çok güzel görünüyor araç. son resimleri beğendim. şu an ki haliyle ne araçlarla denk yürür merak konusu benim için![]()
[QUOTE=Mikrop_Ali;7636340]eyvallah saolasın kardeşim.
şu en son haliyle bilmiyorum bende denemedim 2-3 aydır roll yapmıyorum. 145-150 hp arasında güç çıkar diye tahmin ediyorum yakında dyno'ya çıkıcam.
maşallah allah kaza bela vermesin kardeşim. şekli şemali yerinde çokta güzel yürüdüğüne eminim. vti dan sonra araba almıcam derken gittik eski emektarı aldık memleketinizden de insan gaz açmayı özlüyor sonunda bi rexte ben alıcam bu gidişle![]()
çok diri maşallah
EVOLUTION X
Bir insan bir arabaya ancak bu kadar emek verebiliradam herşeyini gözümüzün önünde kendi yaptı. Senin kesene değil emeğine,becerine sağlık Mikrop
![]()
mikrobum şunun önüne app plaka birde honda oem plakalık takta daha dolu olsun öntaraf cokta yakışır.
maşallah
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
çeşmenin başında bekliyorum bebeğim
teşekkürler saolun
ABi asolasın çok teşekkür ederim hep beraber inşallah
eyvallah kardeşim saolasın
saol kanka sen ilk geldiği günden son ana kadar biliyosun işte bu kadar yaptıkteşekkür ederim.
app plaka sevmıyorum kanka orjınalini taktım Aem plakalıkla beraber![]()
winter spec devam
oem hb si jantlarımızı taktık.
dc2 integra gsr kadran aldık Mertcan abiye çok teşekkür ediyorum parça temini ve montaj işini bu kadar kısa sürede yapan yoktur herhalde
en sağdaki ampulun watt'ı yüksek olanı taktık denemek için şimdilik o yüzden daha aydınlık benzin ibresinin hepsini yüksek watt olanı takıcaz
kapı eminyet kemeri ve shift light uyarısıda bikaç gün sonra müsait olunca halledicez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)