Usta gerçekten usta ymış, işçiliğe hayran kaldım, custom parçalar şaka gibi olmuş, manifold emme borusu vs.
Estoril M3 zaten mükemmel, SC ile birlikte nokta olmuş.
İlerde intercooler düşünüyormusun?
Printable View
Usta gerçekten usta ymış, işçiliğe hayran kaldım, custom parçalar şaka gibi olmuş, manifold emme borusu vs.
Estoril M3 zaten mükemmel, SC ile birlikte nokta olmuş.
İlerde intercooler düşünüyormusun?
E36 m3 temiz ise hayran oluyorum, kaldı ki araba hem temiz, hem estoril, hem de vortech' li. Çok beğendim, elinize sağlık.
Supercharger aracın yakıt tüketimini nasıl etkiledi?
Kazasız, keyifle kullanmanız dileğiyle.
Muthis muthis .. Agiz tadiyla binmenizi dilerim
İntercooler'a ne gerek var ki ? Su soğutmalı zaten emme manifoldu. extra bir radyatör konuldu öne onu çekemedim fakat o da çok güzel oldu. zaten aracın üzerinde hiçbir delme, kesme işlemi yok. tak kullan, sök devam et şeklinde oldu :)
teşekkürler :)
diğer arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkür ederim.
abi allah esirgesin makine çok hırçın olmuş nazar degmesin
LHT manifold yapmışsınız pardon ya o kısmı kaçırmışım :) En iyisi olmuş valla ustaya helal olsun.
Maşallah...Hayırlı olsun...Emme manifold işçiliğide güzelmiş....
Çok çok iyi gerçekten,maşallah.
Çok güzel görünüyor maşallah , işçilikte on numara olmuş.Aracınızı genelde çatı restoranın orada görüyordum :)
masallah cok guzel ve tıtız hazırlanmıs. elınıze meğinize saglık
o nasıl kaput içidir öyle, çook şık olmuş.
ustanın ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık, sizin de kesenize bereket. kzasız belasız güle gle kullanın.
Karanlıkta net çıkmadı ama gündüz tekrar çekecem içiyle dışıyla. çok şükür getirdik arabayı evimize. herşeyiyle çok keyifli oldu.
41 kere maşallah çok güzel
Maşallah çılgın biksici :D 10 numara olmuş işçiliğe bayıldım zaten araban ok gibiydi şimdi kaput altı daha da bir yakışıklı olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık seninde kesene bereket kardeşim, güzel günlerde kullanasın inşallah... Askerliği erken yedik şu haliyle çarşı izninde gazlamak vardı ama artık Mersine gezmeye geldiğimde yan koltukta gezdiriverirsin :)
maşallah fıratcım allah kaza bela vermesın keyıflı surusler kanka canlı gormek dileğiyle :D
teşekkürler, link : e36 m3 euro supercharger - YouTube
sen gel de gezeriz yahu. her daim bekliyoruz ;)
teşekkürler
sağol kankacım amin :)
Maşallah çok başarılı olmuş :)
Kazasız Belasız İnşallah