ciddi bir emek var maşallah kocaman :)
Printable View
ciddi bir emek var maşallah kocaman :)
süper bi işcilik var çok orjinal olmuş elinize sağlık çok begendim
abi nazar değmesin çok güzel bi araban var ve gerçekten en ince ayrıntısına kadar önem vermişsin maşallah güle güle kullan :)
Corvette Z06 6 Piston Ön Caliperler - 355x32 mm Ön fren
Porsche 996 Cayman S 4 piston arka caliperler
KW Coilover
E46 Compact direksiyon kutusu.
Swaybar, xbrace
ile devam ediyorum. DTA Pro S100 ECU da aldım zaten geçtiğimiz günlerde. onu da henüz bağlamadık.
fotoğraflar ile destekleyeceğim kısa sürede. serüvene devam edelim havalar serinlemişken :) şuanda M-parallel 18" oem jant aramaktayım. ***** kaliperler 17" de imkansız.
e46 compact dıreksıyon kutusunu secme sebebı nedır ? m3 ın orjınalınden daha mı ıyı merakımdan soruyorum
garage 764 ün yaptığı her araç gibi bu da mükemmel iyi günlerde kullan
maşallahhh elinize emeginize saglık
direksiyon kutusu degisimi ile daha az harekette daha fazla aci elde edebiliyoruz. bu pist kullanimi icin muazzam. minimum tur ile maksimum donus saglar. fakat gunluk kullanimda ornegin yuksek hizda serit degistirirken dikkat gerektirecektir. En azindan alisilandan farkli olacak..
e36 m3 uzerinde e46 compact direksiyon kutusu %11 daha az turla ayni donus acisina ulasiyor. Z3 1.9 un kutusu daha da cabuk tepki veriyor fakat o kadarina gerek yok :)
Maşallah abi çok fena videoda, yeni izleme fırsatım oldu :)
Sıradaki ekipman da can alıcı olmuş :)
masallah bu garage 764 ün custom işlerine bayılıyorum :)
Maşallah video çok güzel olmuş. Kazasz belasız ağız tadı ile binmeniz dileklerimle.
Stoptechleri de aldım. SRF veya Motül hidrolik ile birlikte takacağım. Sırada Ground Control coilover var. Onu da bu hafta alırım hayırlısıyla.
Ön 550lbs arka 650lbs rate düşünüyorum yayları için. Fikirlere açığım. Pist için de bitane koltuk alsam fena olmaz herhalde :) 40 yılda bir de çıksam hakkını verelim. E46 Compact direksiyon kutusu, swaybar, bushing kit de gelir bugün yarın.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...93472091_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...15234704_n.jpg
Maşallah çok büyük emek var aracınızda inşallah istediğiniz gibi olur.
Hem M3 hemde M5 ile uğraşmak oldukça keyif veriyordur size :)
Mükemmelin Ötesinde bi çalışma Tek kelimeyle muhteşem
Maşallah.. Anlatım, icraat ve de araba 10 numara. Allah kaza bela göstermesin..
Enteresan bi soru sorsam.. Tüketim, supercharger'dan sonra ne kadar fark etti??
Maşallah. Kaliperler nerede sadece disk ve balatayı gördüm.
Kaliper almadım şuanda. Fakat porsche'un 4 piston brembolarını takacam. Şimdi alıp takmak istemedim, İstanbulpark'da biraz vakit geçirip öyle takmayı planlıyorum. En azından pistin trick noktalarını ezberlemem lazım. Mayıs - Haziran gibi takarım sanırım. O zamana kadar da bunlar çöp olur :)
Şuanda en önemli mevzum coilover. Ground control düşünüyorum ama spring rate konusunda kararsızım. bakalım nereye varacak sonu :)