Zaten güzelmiş daha da güzel ve hırçın olmuş. Maşaalllah, Allah kazadan beladan korusun. El yapımı parçalar çok iyi olmuş ama neden el yapımı yapma gereği duyuldu? Supercharger setinde gelmiyor mu bu parçalar?
Zaten güzelmiş daha da güzel ve hırçın olmuş. Maşaalllah, Allah kazadan beladan korusun. El yapımı parçalar çok iyi olmuş ama neden el yapımı yapma gereği duyuldu? Supercharger setinde gelmiyor mu bu parçalar?
koltuğun sağını solunu eskitmeden kot pantolanla oturmak yasak kadife giyeceksin ozaman olurrejime başladım ben
![]()
Abi arabana bayıldığımı biliyorsun. Canlı görüşüm, daha önce roll denememiz felan ayrı bir zevkti. Herşey tamam olduğunda Kayseriye gelecek olursan arkadaşta E92 ve diğer bir arkadaşta E93 M3 var. Çekişmeli olabilir tahminimce. Yolun düşerse ilk başta sohbet-yeme-içme vesaire beklerim![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
M. The most powerful letter in the world.
abi sen güzel bi araba yaptın ama asıl mesela aynı zamanda çok kaliteli bir araç yaptın. saygı duydum güle güle bin.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Abi gerçekten gördüğüm en iyi,en titiz sc calışması resmen mükemmel olmuş maşaallah
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Maşallah çok güzel olmuş sc orjinalliği hiç bozmamış gibiYürüyen videosu var mı ?
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
emme manifoldundan sonra 2 ci sanat eseri de budur bence![]()
MaŞallah Çok gÜzel olmuŞ İŞÇİlİk harİka
bu araÇ İst parkta pİstte gİrmİŞmİydİ ben mİ yanliŞ hatirliyorum
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
evet girmiştim istanbulpark'da fakat o zaman basınc kısıktı. ilk test sürüşlerimizi yapıyorduk ve tam ayar yapılmamıştı. o günden bugüne çok fark etti. Yürüyen videosu var sesini duyalım izleyelim diye 1 tane çektik.
gerçekten çok guzel bi işçilik var motor içinde o karbon işçiliğine bayıldım..
Ergin ORANLI
fenaa fenaa bmw'nin kilit aracı maşallah
Golf MKVII 1.6 Tdi
eyv teşekkürler ederim hepinize. elimden geldiğince keyifli hale getirmeye çalışıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)