abi jant konusunda M paralel tabi e36'da değişik durur ancak lightwieght bir jant tercih edilse daha iyi olmazmı ? imkan olsa gönül ister HRE R40 tek parça monoblok jant 17lbs miss gibi jant
Printable View
abi jant konusunda M paralel tabi e36'da değişik durur ancak lightwieght bir jant tercih edilse daha iyi olmazmı ? imkan olsa gönül ister HRE R40 tek parça monoblok jant 17lbs miss gibi jant
cok guzel, buram buram kalıte kokuyor
masalah nazar degmesın
Çok güzel performansı duruşu gidişi on numara olmuş büyük emek var belli oluyor.
çok emek verilmiş güzel bir proje, tebrikler. özellikle manifold ve intake takdire şayan.
Tekrar maşşaallah müthiş
çok sağolun o güzel dilekleriniz için. Jantı değiştirmeyi düşünmüyorum, ta ki fren kaliperleri için mecbur kalacağım zamana kadar.
Durmak yok, yola devam :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...73059450_n.jpg
maşallah çok güzel..
SC nin sesi 6 tokmağın homurtusundan mı duyulmuyo hic ? acaba yoksa benzeştikleri için arada kaynıyormu?
hayır vipec ile hiç ilgilenmedim bile. o nerden çıktı ? :) TSI vardı powermod'un bir önceki adı. 5 kuruş etmez saçma salak bişeydi. zaten ayarı da düzgün yapılmadı. alt devirde ani gaz tepkimelerinde maf sökülü olduğu için hoplayıp zıplıyordu. Şuanda hak ettiğini buldu. dta 10 numara..
Maşallah Arac Herseyinle Çok İyi Evlat Olur ;)
5bin devirden kesiciye kadarki his inanılmaz :) masallah dostum beyinle cok daha guzel olacak
Bitsin ilk ben bincem sag koltuk biletimi ayirttim :D
Bişe kaçırmadım ozaman :D maşallah :)
ankara yollarında ayara devam. dta ecu bağlandı çok da temiz oldu. ayarımız da mis. launch vb şeyler kaldı.
E36 M3 Supercharged - YouTube