bir hafta içinde hem sağdan hem soldan hasar aldık. Allah büyüğünden saklasın.
![]()
Cenk abi masallah. Gormeyeli epey degismis.![]()
Coiloveri nereden aldin?
BIr de header+duz boru+typer egzos yazmissin. Ben de Varex aldim. Header da gelecek. Duz boruyu kaclik yaptirdin? 51'lik doldurmuyor diyorlar bu motor icin.
Bir de bu haliyle ses nasil?
Çok geçmiş olsun, ciddi bir şey yoktur inşallah
edit: resimleri yeni fark ettim
Ne mutlu Türküm diyene
teşekkür ederim. biraz değişiklik oldu ama sade kalmasına özen gösteriyorum.
coilleri forumdan okan turan kardeşimizden aldım. ilk alınış noktası tabii ki jdm works
ben 60lık yaptırdım ama hiç gerek yok 1.6 motor için. bazı typerlar bile 51lik kullanıyorlar. sıkıştırma daha iyi oluyor hem 51de. 51 yaptırmanı tavsiye ederim. hem benim gibi de kasissiz yol seçmezsinaşağıdaki resimden durumu anla
typer egzozunu performans için almadım görüntü için almıştım ama standartdan daha iyi gaz çıkışı sağladığını düşünüyorum. varex seni daha iyi rahatlatacaktır.
![]()
aynı hafta içi farklı yerlerde oldu. sağ taraftaki parçalanma geçtiğimiz hafta sonu çanakkaleden dönerken oldu. dağ yolunda kamyonların ezmiş olduğu asfalta girmek zorunda kaldım. tam virajda karşıdan araba geliyordu. kaza yapmamak için oraya soktum tekeri altıda sürttü ön ekide götürdük. dün de hanım sol tarafı traşlayınca resimleri çekip koydumiki tarafta aynı yerde oldu anlaşıldı sanırım.
teşekkür ederim önemli bir şey yok macun ve boyayla düzeltilir. Allah cümlemizi büyüğünden saklasın.
teşekkür ederim. ofset sebebi ile resimlerde ufak duruyor. birde 16" olmasınında etkisi var ufak durmasında. 17" denk getirebilirsem değiştireceğim yada te37 ye geçeceğim.
ön tarafı da kare yapabilirim aslında da ep kasada önde kare hoşuma gitmiyor. bir evo yada sti gibi durmuyor.sen skunk2 kum gibi deyince plakalıklara baktım ebayda bunu buldum
çArşı herşeye karşı.
![]()
Masallah araca rengi cok guzel. 16 jant bu aracta kucuk kaliyor hemde 45 yanakta Bu advan xxr527 jantlarin 17 side surtme yapiyor denedim hic ugrasma derim. et degeri 38 ve ustu j degeride 7 yi gecmeyecek sekilde 17 jantlari basabildigin kadar bas sorun olmuyor. Tekrar masallah kazasiz belasiz
Cenk abi Xyz'den memnun musun?
Performansi, sertligi yumusakligi vs. tavsiye ediyor musun?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)