Maşallah ok gibi makina Çağlar'ım
Allah nazarlardan saklasın![]()
Maşallah ok gibi makina Çağlar'ım
Allah nazarlardan saklasın![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Masallah en sevdıgım renk vti de boncuk olmus basıklık falan kazasız belasız![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Matkabın hayırlı olsun Çağlarım.Güle güle kazasız belasız kullan.Kumbağ'a gittiğinde haber ver de görüşelim.![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
sağolasın kankaaaamin cümlemize
hatırlıyomusun askeriyede geçen ilk muhabbeti yeni üye kaydı yaparken
![]()
sen : hobileriniz ?
ben : araba...
sen : teche üyemisin
ben : evet
sen : hoşgeldin kanka
ben : hoşbuldum kanka 14 ay napçaz la şimdi erzurumda
sen : askerlik...ahahahahaha la ne günlerdi be harunum iki tekirdağlı düştük aynı yere
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
He ya kadam sorma.İstesen denk gelmez.Koridordan geçerken vutututu yaptığın günü unutmadım hala aklımda.Devriye nöbetinde yakalandığımız gün de var sahi.Bende ipod dıp tıs dıp tıs kopuyom sende telefondan mesaj yazıyon.Sonrasında camda tanıdık bir yüz bildiğimiz bir gülümseme
yıh yıh yıh
Bir Cino bir de sen kaldın görüştüğüm.Diğerleriyle görüştüğüm pek yok.Profesör de unuttu bizi.Arıyoruz dönmüyor![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
Gayet güzel...İyi sürüşler..
koridor geçişlerinde hatatatatatata çaf çuufönder astsb. diyodu ya lan yapma şöyle içim gıdıklanıyo angaraya gidip arabayı alasım geliyo seni görünce ahahahahaha
nöbette yakalandık ama sıkıntı yoktu abicime yakalandık
tavuk döner yakalattığımızda komutanı arıyodum ya cepten komutanım tavuk döner yakalattık nöb. astsb. ceza vercek ahahahaha yüzsüzlükte son nokta.. bu hafta sonu tekirdağdayım görüşelim kanki ararım ben seni
sağolasın demir abim![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Önder Astsb. iyidi bea.Ben gittikten sonra mazlumum nerde diyomuş CinoyaAdam Stres topu gibi kullanıyodu beni
Yaka bağır açık sakal var gel buraya bakim.Sırtıma 8-10 tokat akşamı oluyodu domates gibi.
Abicim ayağına çarşıları da yaktı bizim yıh yıh yıh
Yüzsüzlüğün bu kadarı da olmazdı haSözde telefon kullanmak yasak.Kim dinliyo ki
Pazar günü Tekirdağ'a gelicez bir aksilik olmazsa haberleşiriz.![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
Maşallah kazasız belasız çok güzell
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)