Coil için bilgi öğrenmem mümkünmü?
Bende 1.7 dti a alcam ne kadar düşürür sertlik durumu fiyatı vs.
Araba boncuk gibi maşallah, güzel bi jantla nokta olur.
Coil için bilgi öğrenmem mümkünmü?
Bende 1.7 dti a alcam ne kadar düşürür sertlik durumu fiyatı vs.
Araba boncuk gibi maşallah, güzel bi jantla nokta olur.
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
anladım. fiyat ve nerden aldığınızı sormamda umarım mahsur yoktur?![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Ta Coillerden memnunmusunuz? Bir arkadaşımla beraber araştırma yapıyoruz, ta ve F&K arasında kararsız kaldık?
Bu arada aracınıza maşallah, çiçek gibi.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
ortak ben corsa-c.co.uk tan detaylı bir araştırma yaptım. jom coiloverlarının fiyatına göre diğer uçuk fiyatlı coillerdeki konforu neredeyse sunmaktaymış.ingilizler jomun kalitesini fiyatına göre çok şaşırtıcı buluyorlar, f&k lara ise sadece ağızlarını bozarak yorum yapıyorlar, uzun ömürlülük konusunda bir araştırmam olmadı ama jom bence gayet mantıklı.jomu düşünebiliriz.yorumlar direkt kullanıcıların, hatta f&k ve diğer ucuz coillerden jom a terfi edenlerindir.
aracın maşallahı var çok güzel.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Bu kadar sessizlik yeter diyerekten Egzozumuzu taktık
bence ses gayet başarılıama görüntü açısından karar verebilmek için daha fazla fotoya ihtiyaç var. birde tampondaki çiziğe hafiften bir rütüş tamamdır, 1.5tl ye metalik gri ojeler var onlardan al, çal gitsin
. arka jantlarda spacer mı var?
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)