trgy Nickli Üyeden Alıntı 2 aracta güzel maşallah ama hb olan stopları orjinal 99 model olanla değiştirirse cok daha güzel olur. Valla aklımda aslında ama bunlar gece çok güzel duruyorlar Önler de aklımda orj far içini siyah yapıcam en kısa zamanda bakarsın stoplar da değişmiş
[SIGPIC][/SIGPIC] Nime GT Black Vtec
josef'den ses çıkmadı galiba abi ?
sıkıntı yok, o da bizim aracımız öteki mi? o da bizim diğeride bizim
justin Nickli Üyeden Alıntı josef'den ses çıkmadı galiba abi ? Oda sizden şikayetçi nan kimse aranio dio
justin Nickli Üyeden Alıntı josef'den ses çıkmadı galiba abi ? Seninde sesin kesildi
maşallah nazar değmesin çok temizmiş
PROJECT 01 GARAGE
emredağla Nickli Üyeden Alıntı maşallah nazar değmesin çok temizmiş Sağol kanka yanımdaki kaka ama
İkisinede birer tane maşallah gerçekten 2 side çok güzel
yahu cidden çok güzel beeee maşşallah maşşallah maşşallah
nime Nickli Üyeden Alıntı Sağol kanka yanımdaki kaka ama babama söylicem
tender06 Nickli Üyeden Alıntı yahu cidden çok güzel beeee maşşallah maşşallah maşşallah Sagol dostum tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı İkisinede birer tane maşallah gerçekten 2 side çok güzel Sen öyle diyorsan öyledir
Hyjal Nickli Üyeden Alıntı babama söylicem ahahaha
nime Nickli Üyeden Alıntı Oda sizden şikayetçi nan kimse aranio dio nime Nickli Üyeden Alıntı Seninde sesin kesildi abi sorsaydın kac kere aradın diye ona ? benim bu hafta işyerinde son.. sonra haftaici haftasonu farketmez.. ayrıca benim hattım kapalı bi zahmet arasın josef kardes
masallah masallah...
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
justin Nickli Üyeden Alıntı abi sorsaydın kac kere aradın diye ona ? benim bu hafta işyerinde son.. sonra haftaici haftasonu farketmez.. ayrıca benim hattım kapalı bi zahmet arasın josef kardes Hmm tamam nan hepiniz sopalıksınız nan Hallederiz sen kafanı yorma josef josef gelecek muahauahu
imhotep Nickli Üyeden Alıntı masallah masallah... Teşekkür ederim kardeşim
güzel güzel güzel çok güzel
bu meeting bana bir yerden tanıdık geliyo sanki
pertten toplama bu kara yılan
B18c specR swap eg
crisis Nickli Üyeden Alıntı bu meeting bana bir yerden tanıdık geliyo sanki nerden ? illegal Nickli Üyeden Alıntı güzel güzel güzel çok güzel Sağol sağol sağol çok sağol nicomedia Nickli Üyeden Alıntı pertten toplama bu kara yılan Muhauhahuhu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları