App istiyor App maşallah abi![]()
App istiyor App maşallah abi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Melih aracı aldığımdan beri aklımda... Sonra bir gün gittim orjinal plakaları yapıştırdım şimdi nasıl sökücem ve app takıcam diye düşünüyuorum. sökmeye zaman bulduğumda app yaptırcam![]()
Şöyle güzelinden mühürlü uygun fiyatlı.
Ama plakaları zamanında 4 köşe siyah silikon ve 20er cm lik 3 kat 3m ile bantladım. Nasıl olacak bilmiyorum. Tavsiyeler önemliTamponlar elimde kalcak diye korkuyorum
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Uzun zaman sonra hava kendini güzel gösterince bizide hafiften detailing heyecanı sarmış ve çeyiz dizmeye başlamışken dedim ki cumartesi gezmesine temiz temiz gidelim![]()
Ama öncelikle uzun zamandır eksikliği hissedilen APP lerimiz yapıldı... Yardımlar için teşekkürler Melih Kardeşim...
Ancak daha takmadım... Nisan sonunda bir makina ile cila yapıcam o zaman takılacak.
Sonrasında Çeyizimizi dizmeye başladık.
Buda artık son durumu... Sis farklarını nisan gibi takmayı planlıyorum... Bide sanki en açık ton cam filmi güzel duracak gibi.
![]()
İlker Abi senden bir isteğim var![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Kardeşim forumada üye Mali'den temin edebilirsin...
http://www.techturkey.com/forum/members/8494-mad.html
Bayadır Güncelleme yapmıyordum.
Son zamanlarda detailing olayına sarmıştım... Yaz hazırlıkları kapsamında hazırlık yapıyorduk. Uzun zamandır planladığım ama ertelediğim bir çok şey bu hafta tamamlandı.
Ozan kaya kardeşimize teşekkürler. Önce bagajımız derli toplu olsun dedik ve orjinal flex floor'umuza kavuştuk.
Sonra dedik Hadi APP lerimizi Takalım...
Yauw dedik APP ler güzel oldu Sis farlarını takalım ve Gündüz turuncularını da yenileyim dedik![]()
![]()
Bayadır Güncelleme yapmıyordum.
Son zamanlarda detailing olayına sarmıştım... Yaz hazırlıkları kapsamında hazırlık yapıyorduk. Uzun zamandır planladığım ama ertelediğim bir çok şey bu hafta tamamlandı.
Ozan kaya kardeşimize teşekkürler. Önce bagajımız derli toplu olsun dedik ve orjinal flex floor'umuza kavuştuk.
Sonra dedik Hadi APP lerimizi Takalım...
Yauw dedik APP ler güzel oldu Sis farlarını takalım ve Gündüz turuncularını da yenileyim dedik![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)