araçın maaşallahı gerçektende çok güzel,çekimlerde hoş olmuş maaşallah diyelim,,,,yalnız yanında GT yazıyo ama araç CD sanırım ? .....
caktırma caktırmaueuee
saol kardesım değerli yorumun icin..
jem89=deliriyo tabikineaz bi zaman kaldı turboya nasip kısmet
![]()
sade ve şık olmuş...alman araçlarının çoğuna borbet yakışıyor demekki...
jem89= cemjum kardesıminsallah kardesım insallah...
badcat = kardesim gündüz cek yawsgece pek bizinki fotojenık olamıyo
Görüsmek üzere cok saol...
scream = Tesekkürler kardeş..Doğru söyluyorsun aslında alman aracları genelde kaba oldugundan gidiyo bu tur cantlar..
anılturan= senimi kırcaz akrdeısm yaparız tabiki..Tesekkür ettim kardesım..
Size vectra b ile ilgili bir kaç sorum olacaktı.Bende aracıma Borbet jant düşünüyorum, yalnız borbetin ölçüleri ve lastiğin ölçüleri hakkında bir bilgim yok.Sizin koymuş olduğunuz fotolarda gerçekten tam kararında bir seçim olmuş.Kaç inçlik jant seçimi yaptınız? Birde lastiğin yanakları kaçlık? Çok fazla büyük bir jant kullanmak istemiyorum aracımı yormamak için.Son olarakta yay olarak ne kullandınız yada coilover kullanarak mı aracınızı alçattınız? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
kardesım öncelıkle cok cok özür yenı gordum mesajını..borbet 9'' lik 16inc 205/45 yay Fk kırmızı önler 4cm arkalar 3.5cm amörtisörleri orjinal yan sanayi aldım hemen patlamasın diye..inanılmaz güzel konfor vardı..ama su varki normalde borbete en az 215 takman gerekir cunkı 205 de lastık havası son haddede oluyor cok zıplıyo alet..orjınal amörtisör tercıh etmemin nedeni konfor spor taakarsan eger araba taş gibi olur cunkı zaten lastıkler cok sert olucak havasından dolayı..en son ayrıntı ise orjınal opele borbet takarsan iğrenc olur..benım arabada komple camurluk deyıstı 5.5cm camurluk yapıldı..sisrmeye calıstıkama yeterlı olmadı..orjıne taktıgında jant camurluktan cok dısarda kalıcaktır..haa bıde paraya kıyıcam diyosan eıbach yay al 125ytl daha pahalı ama konfor dahada guzel olur..cok araba yaptım cok araba bındım ordan az buz tecrube var:Easthill Nickli Üyeden Alıntı
:
not:5.5 camurluk varken bile borbetler surtuyodu onu basdan dııyıım sana
bı tavsıye daha sana ust kapağı son haddıne kadar taslattır alet deliriyo
ama ki bı sura sonra cok fazla sorun cıkarıyo ugrasmasını sevıyorsan yap
neyse yıne konsuruz..k.i.b
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)