SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı MPİ motormu oluyor bu şimdi ? Bir nevi öyle . Multi Point Injection = Çok nokta enjeksiyonlu .
Bu fiatların genelinde maf sensörü yok. Neden söküyorlar sizin araçta da göremedim de ondan soruyorum
Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Bu fiatların genelinde maf sensörü yok. Neden söküyorlar sizin araçta da göremedim de ondan soruyorum Maf sensörünün ne olduğunu bilmiyorum ama map sensörü var araçta. Nedir maf sensörü ?
Maşallah benim arabanın atası Mavi rengi vardı eskiden.
Necat Özer Hacıoğlu Aslan oğlum...
NOZER Nickli Üyeden Alıntı Maşallah benim arabanın atası Mavi rengi vardı eskiden. Teşekkür ederim
slowmotion Nickli Üyeden Alıntı maşallah x41 2 eksik var birincisi motor kapağını orjinal rengine boyayın diğeri nazar boncuğu Arka çeki demirimde nazar boncuğu var zaten
Maşallah cok güzel duruyo.. Bulusan Astra GSI jantı tak, bence çok güzel duruyo
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Maşallah cok güzel duruyo.. Bulusan Astra GSI jantı tak, bence çok güzel duruyo Sevdiğim bir model Lakin ben kendi orjinal jantlarını daha çok yakıştırıyorum şu an üstünde olanları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları