hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun. eşime de gösterdim konuyu bak benden daha doğuştan cenabetleri varmış diye. genelde aldığım bir arabadaki tüm kronik sorunları bizzat yaşadığım için benimle dalga geçerdi niye hep seni bulur bunlar diye![]()
hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun. eşime de gösterdim konuyu bak benden daha doğuştan cenabetleri varmış diye. genelde aldığım bir arabadaki tüm kronik sorunları bizzat yaşadığım için benimle dalga geçerdi niye hep seni bulur bunlar diye![]()
Maşallah boncuk gibi ve çok güzelleştirmisşiniz..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Resimleri göremeyen bir ben miyim ?
Aren dun maslakta tam onumden gectin hop heyt diye bagirdim ma artik hersey icin cok gectiardanda birdane beyaz cabrio bmw ile yokustan yukari ciktin kayboldun
tekrardan gule gule kullan dostum
![]()
74 model sehpa...
Resimlere ne olduğunu çözemiyorum arkadaşlar photobucket albümümdeki gereksiz resimleride sildim 10 GB ı aşmasın diye anlamadın yardımcı olabilicek birisi var mıdır ?
Fotoğraflara yapılabilecek bir şey yok maalesef. Photobucket belirli bir bandwidth veriyor hesaplara, sizin hesabınızdaki fotoğraflara da çok kişi baktığı için o bandwidth aşılmış. Her ay yenileniyor olması lazım o bandwidth.
En temizi başka bir siteye yüklemek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)