Tesekkur ederım kardesım :)
Ön tamponu parca kodu ıle toyota servıslerı getırtıyor..
Printable View
tampon çok güzel tabi araçda güzel hele tampona kavuştugunuzdaki mutlulugunuz hepsinden güzel :D güzel araç olucak beklemedeyiz :)
Spor yaylardan memnun musunuz ?
emekli ve öğrenci arabası corolla :D
yanlız fx her yerde var malesef artık keşke hiç vermeseydim bu kodu kimseye :) bz tamponu falan takın yav değişiklik olsun
sonuçta inanarak bişiler yapıyosun maşallah emeğine sağlık
ögrenci ve emekli arabası :D :D maşallah toyotaya böyle gönül verenleri görünce hoşuma gidiyor :)
Hey gidi efsane kasa hey.. MaşAllah çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin :) Bizde yakın arkadaşıma beyaz 1.6 gli bakıyoruz :D
Bu kasaya bayiliorm toyota daha iyisini yapamadi :D
Masallah naZar degemsin jant secimi falan yerinde olmus :icon_tup:
Maşallah Sinan. Tamponlarla çok daha güzel olacak ama bence biraz daha basılması lazım. Yandaki kırmızı şerit hoş detay olmuş Allah kaza bela göstermesin :)
Gayet memnunum arka yukarda kalsın dıye sadece onlere taktım sımdılık fazla farkı yok..
eywallah kardesım saol :) valla benımde hayalım fx dı baskası ne takmıs kac tane takmıs cok takmıyorum boyle seyleri ;)
Tesekkur ederım saol :)
Tesekkur ederım daha da guzel olucak ınsallah.. pm attım :)
Tesekkur ederım fakat spoonları bı arkadasıma sattım bıdahakı jant olarak tekrar ya spoon alıcam yada advan rg2..
Tesekkur ederım Melih. Arka tampondan daha haber yok 2 gunde bır arıyorum servısı :D Ön yaylar 1 bakla kesıkdı, soktugum eıbach ları sadece onlere gerı taktım kafadan basık gıbı oldu bıraz guncel foto koyamadım :) Amın cumlemıze ..
Maşallah sinan kazasız belasız
maşallah güzel değişimler allah kaza bela vermesin. sadece logosuz panjuru beğenmedim orjinal panjur daha güzel duruyor gibi
Fx' bu renge çok yakışacaktır,fotografda cok belli degil, araçtan piano black rengi uzak tut, jantlarınında renkleri çok koyu, açık renk hatta mümkünse yeşil 101'deki jant rengi tonunda metal renkler seçmelisin.
Osmaniye'deki a1'i sürekli kovala, enteresan parcalar getiriyor, suriyeyle gümrük düzeldikçe daha da rahat parca getirebilecektir ugruyorum dükkanına gittikçe. jdm kapı döşemeleri vardı epey bir miktarda çok güzellerdi.