Masallah güle güle binin , nacizene fikrim amerikanlar biraz fazla olmus. En azından camurluktakıler olmasa daha kıbar durur bence.
Saygılar.
Printable View
Masallah güle güle binin , nacizene fikrim amerikanlar biraz fazla olmus. En azından camurluktakıler olmasa daha kıbar durur bence.
Saygılar.
Akhisar yarışları sonrası gezdik geldik güzel araba kazasız belasız toyata'nın en sewdigim arabası;)
Herkeze selamlar. Bırkac gune guzel fotograflar cekıcem, bunlar ıdarelık oldu kusura bakmayın..
http://k1310.hizliresim.com/1g/g/tlcyc.jpg
http://t1310.hizliresim.com/1g/g/tlcq5.jpg
Masallah'ı eksık etmeyın lutfen :)
Bu arada ılk sayfaya baktım da, bu ıs ıcın 4-5 bın lırayı gozden cıkardım sımdılık demısım :)
Suan aklımdakı seylerle 2 corolla parcası harcıcam sanırım :D
Ön panjur biraz gözüme takıldı ama onun haricinde herşey çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin..
Maşallah yanıyo kardeşim,ön panjur kesinlikle boyanmalı diyorum.
Tesekkur ederım panjur kısa zamanda degısıcek, tr de baska secenek olmadıgı ıcın almanyadan gelıyor bırkac haftaya elımde olur
maşallah çok güzel olmuş bikaç ilave ile ömürlük olur
Sinan maşallah kardeşim araç çok iyi oldu Fx lip istiyor. Panjur gelecek demişsin zaten.Plaka boyutu baya büyük gibi geldi haricinde çok iyi.
hep beklemişimdir neden şu corollalar yapılmıyor jdm işi japon işi bi modifiye ile siz başaracaksınız az kalmış :) jant seçimini çok iyi yapmanız lazım kolay gelsin maşallah
Tesekkur ederim getirtecegim panjurdan da tr de 1 tane var cok ozel ve guzel ulucak ins . Farlarda geliyor bayramdan sonra takicam . Icinide yavas yavas mincikliyoruz tabi almanyadan gelicek malzemeler var :) Dis gorunus olarak birtek jant kaldi onuda yine ya bronz spoon yada advan rg2 bronz takicam ama zamanla neden cunku ogrenciyiz :)))
Tessekkur ederim abi fx lip cok guzel ama bi okadar da pahali . Bir lipe 200 lira verip bi 100 lira da kargo parasi vermek istemiyorum simdilik :) belki yakin zaman da cupra lip takabilirim. Plakalar app oyuzden boyle kalsin artik :)
valla öğrenci haliyle bile helal olsun yinede :) bilirim öğrenci+arabayla uğraşma modunu pekte kolay değil şekil A ben gibi.. :) kolay gelsin allah sabır versin
Hele boyle bi araba biniyosaniz cok sikinti parca yok cunku hep yurdisindan geliyor :) tesskur ederim kardesim senin arabaya da masalah allah kaza bela gostermesin cumlemize
Maşşalah :)
Çok güzel görünüyor.