Maşallah Maşallah
Frenlerde fena değil bro iyi yavaşlamışsın bi an tırstım dedim nereye gidiyor![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
bilgisayarla uğraşırken aracın kaza yapmadan önce son fotolarını buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu araçla çok uğraştım konuya bakan arkadaşlarda açıkca anlayacaktırCorsa d araca nelerin yapılmayacağı açık bir şeklide görülecektir
çok fazla hatam oldu bu araçla ilgili ama birçokta güzel anım var. Bu 3 foto corsa d alan arkadaşlara birkaç yapılabilecek şey konusunda ışık tutabilir.
1
2
3
Bu fotolarda kaza sonrası. Bunları koymamdaki amaç corsa dnin gerçekten saglam bir araç olduğunu göstermek ve emniyet kemerinin önemini birdaha vurgulamak. Kazanın oluş biçiminide özet geçmek isterim kontrolsüz kavşakta ben anayoldan 50km hızla giderken sol tarafımdan 100 110km hızla başkent dogal gazın aracı(fiat doblo) geliyor ve benim sol ön tarafa çarpıyor çarpmanın şiddetiyle doblonun sag arka ile benim aracın sol arka tarafı çarpışıyor ve bende savrularak önce apartmanın duvarına ordandanda agaca vurup durabildim. Verilmiş sadakam varmış allahıma şükürler olsun bir yerim bile kanamadan araçtan çıkabildim. Aracımla ne kadar kuralları yıkamasamda bahçe duvarını yıkabildimişin şakası bi yana arkadaşlar lütfen EMNİYET KEMERLERİMİZİ HERZAMAN TAKALIM VE TAKTIRALIM.
1
2
3
4
Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin...
06 KYA 77 - 2013 Ibıza Cupra / 1.4 TSI Stg2 - Kırmızı / Cam Tavan
06 KYA 64 - 2013 Astra J / 1.3 CDTI 95 HP - Mineral Beyaz / Cosmo + Sunroof
Kardeşim büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış gerçekten Allah beterinden korusun.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Cok geçmiş olsun arac daha iyisiyle geri dönmüş zaten sizde birşey olmaması sevindirici
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
geçmiş olsun diğer farlar varken vursaymış piyasan bi led angel far daha kalkmış olurmuşşaka tabiki büyük geçmiş olsun allah korumuş kapıdan da girebilirdi allah korumuş..
yt7
çok sağol kardeşim allah hepimizi beterinden korusun.
amin çümlemizi.
en büyük mutluluk o barut kokan araçtan sağ salim inebilmek.
çok saolun.
bi nevi hayırlı kaza oldu ama genede zor bir durumdu.
size katılıyorum bu konuda o farlar çorsa d kullanıcıları için çok büyük bir problem.
Çok saolun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
Aracin satista oldugunu gordum ve alttaki yorumu gorunce sok oldum ikinci el piyasasinin ne hale gelsigi ne yazikki ortada
Allah korumus sizi geçmiş olsun cok
ama bu tip ilanlar insanların cok fena aklını karıstırıyor ayıptır ya
Çok grçmiş olsun. Kaskonuz varmiydi bu kaZadan sonra pert oldu mu araç? Yoksa tamir yoluna mi gittiler?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)