Çok teşekkürler en kısa zamanda marşpiyel+spoiler+basma işlemleri yapılacak
Eray özgür abininkinden almayı düşünüyorum gbl tuningten çıkmacılara sordurdum pedere ankarada orjinaline 350 lira demiş 2 dodik + 2 marşpiyele çok para
Hayırlı olsun maşallah.
Maşallah araca okul yolumun üzerinde apartınız sabahları geçerken bakarım bi aracaPN plaka siyah doblo var bizde denk gelmişsinizdir belki , müsait olursak bir gün bi buluşma gibi araçları yıkarız sohbet falan vakit geçiririz.
Eyvallah kardeşim sağolasınarabayı 5 hafta sonradan ilk defa bugün yıkadım normalde 3-4 araç toplanıp PO da yıkardık havalar güzel olduğu zaman , özelden numaranı atarsan sanada haber verelim bidahakine ,
Spoiler la marşpiyel aldım şuan boyacıda astarlı halde boyanmayı bekliyorlar bakalım inşallah güzel bi işçilikle elime gelir ve montajlayınca fotoları atarım buraya
![]()
Basılınca çok daha güzel olacaktır. Maşallah diyelim Allah kaza bela göstermesin![]()
Güncel olsun
GBL den aldığım spoiler la marşpiyeli dün ankarada peder beyin ve 2 arkadaşımın yardımıyla taktık sonunda
Marşpiyeli takmak baya zaman aldı tam oturmadı uymadı vs vs vs pekte tavsiye etmiyorum marşpiyeli çok ham gönderiliyor aldığım yerden , spoilerda kalıbı güzel değil gibi ama yinede göze batmıyor hoş oldu şirket arabası bayan arabası görünümünden çıktı hiç değilse
Fotolarda görünmeyen validenin ve pederin hediyeleri sony xpload teyp ve kenwood oval hoperlörler var Allah onları başımdan eksik etmesin
Buyrun 2-3 de olsa foto koyayım dedim
Artık sona doğru yaklaşıyorum çok şükür, sırada biraz basmak, daha sonra amerikan parkıydı ıvırı zıvırı kaldı oda inşallah haftaya kadar biter tekrar fotolarım
Şimdiden yorumlar için teşekkürler
marşpiyel spoiler jantlar güzel olmuş.basmak lazım artıkamerikan parktan ziyade corsacılar ön farlara işlem yapıyorlardı sinyal kısımlarını felan turuncuya boyuyorlardı çok hoşuma gitmişti.o tarz birşeyde olabilir.
![]()
///MPower
Kazasız belasız İnşallah![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)