rengi güzel bence, yakından görmek isterim
6 ileri supra sanzımanı bıldıgım kadar ıle uzun bır sanzıman neden onu tercıh ettınız ?
standart s14 sanzımanı neden kullanmadınız ?
sızın aracınız ıcın pıyasada pNp beyınler mevcur ms kullanmanızdakı sebeb nedır ?
farları acılen cevırmenızı onerırım bende
arabanın karakterı kaybolmus
Adam fantezi yapmış accord farıyla... Farlar hariç herşey çok güzel kazasız belasız![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
birincisi acil s14a ya çevir önününü ikincisi o yayları at ve coilover tak seni seviyoruz güvenliğin içinüçüncüsü bunları acil olarak yap abim
![]()
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
onunu s14 e cevirsen yeter sahibindende satılıklara yeni düstü onlara bir bak istersen
birde kullandığın sanzımanın kodu nedir ?
A modunu bıraktık orjinal zenkiye dönüş
Kolay gelsin 14 olur A olur 15 olur ama nissan olmasında fayda var ön tarafın
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
farlar bende burdayim die bagiriyor..2 sene once cok niyetlenmistim bu arabaya hasarliyken guzel araba![]()
Ben de aracın kimliğinin korunmasından yanayım genelde ama bana önden görüntüsü hiçde fena gelmedi açıkcası yakışmış![]()
araç yeni yüzüyle inşallah yakın zamanda çıkıyor honda farları çıkarılmış olarakve ilk haliyle aslı alakası olmayan bir şekilde umarım bitince çok daha güzel olacak
Maşallah..
- Maşallah güzel araç, arkadaşlara katılıyorum. Ben de S14 A taraftarıyım. S14 A'nın daha güncel ve daha karakterli sert bir duruşu var bence.
Honda Owners Never Drive Another
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)