Masallah ıyı gunlerde kazasız belasız kullanın.
Printable View
Masallah ıyı gunlerde kazasız belasız kullanın.
maşallah çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin
Gerçekden mükemmel bi 106.Piyasada böyle arabaların olması gerçekden mutlu ediyor insanı.Seninde eline emeğine sağlık gerçekden güzel bakımlar masraflar edilmiş.ALLAH kazasız belasız cezasız sürüşler nasip etsin.Mal Boncuk !
maşallah, kazasız belasız günlerde
çok güzel maşallah
maşallah kanka zımba gibi oldu, mal boncuk :)
Alperim hayırlı olsun cok güzel duruyor.
harbiden denk olmuş ;) kazasız belasız....
Eğer dedemin böyle bir aracı olsaydı ona istediği Sıfır aracı alıp bunu ondan alırdım. Bu nedir yaa resmen çil çil...
Hocam Allah kaza bela vermesin maşallah.
eyw kardeş sağolasın,
teşekkürler erkanım sağol.sende satıyorsun he makinayı?
teşekkürler reşat cümlemize kazasız belasız
teşekkürler yusuf güzel dileklerin için.
Böyle araçlar gerçekten özen gösterilerek kullanılmalı , maşallah güle güle kullanın
Maşallah Allah kaza bela vermesin cok iyi duruyo son halide gayet hos
Hey Maşallah, Kitap Gibi. Kazasız Belasız
Maşallah nakış nakış işliyorsun arabayı... benim sevdiğim tarz da bu... ince ince güzel güzel dokumak maşallah...
maşallah kazasız belasız çok iyi araç
Masallah,böylesini bulmak artık çok zor :)
allah hata kaza vermesin abicim tam benim kalemim :)
masallah yanıyo :)
abi dayanamadın galiba böle daha güzel leylek gibi nere kadar:) maşalah çok güzel duruyo satma bunu bulamazsın bida valla bende mahmuta diyom hep satarsan bida gelmez vb gibi diye herzaman denk gelmiyo güzel araç
evet böyle aracları bulmak bayaa bir zorlaştı.elimizdeki lerin kıymetini bilmek gerekiyor.teşekkürler
eyvallah kardeşim sağolasın..biliyorum tam senin kalemin :)
sağol yücelcim teşekkürler kardeşim.
aynen öyle kardeşim dayanamadım çok sıkıldım yüksek orijinal halinden..gercekten bi yerden sonra sıkıyor.9 ay bindim öyle yeter :) şuanda satmayı düşünmüyorum keyfime bakıyorum çok zevkli oldu varexle felan :)
Maşallah güzel görünüyor kafa basık *** havada herzaman ateş eder ama varex olmadı koy bir HKS :D :D
Maşallah çok güzel duruyor
Maşallah, çok güzel gözüküyor kazasız belasız :)
maşallah çok iyi duruyor varex cok mantıklı seçim olmuş
Kusursuz bir GTİ Son yapılanlarla boncuk gibi olmuş yeni resimlerini bekliyoruz 41kere maşallah
teşekkürler :)
teşekkürler,cümlemize kazasız belasız.
teşekkürler kardeşim sağol..varex gerisi yalan bence hem ses kalitesi hemde rahatlığı :)
kanka sesini videodan değilde canlı duymanı isterim canlı çok fena..gecen senede eski saxomda takılıydı..ama bi ara video çeker atarım.
şiddetle tavsiye ederim :)
Çok teşekkür ederim yeni resimleri yakında gelecek.bu resimler çok net değil zaten.
ben bu araca 9 ay bindim zır stok ama cok sıkıldım.artık zevk almamaya başladım..Zır stok bindiğinizde spor araba havası olmuyor.normal binek bir arac gibi..sıkıldığım içinde artık dayanamadım bozdum kızlığını..Zaten çok bişey yapmadım eksoz filtre yay..orjinal herşeyi duruyor..
Maşallah, gebzede görüyorum sanki bu arabayı
Ben geleyim de bi hks dinleyelim kanka senle :)