Hiç sevmem desem yeridir 106'ları maşAllah 106 sevdiren cinsten aracınız Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
Printable View
Hiç sevmem desem yeridir 106'ları maşAllah 106 sevdiren cinsten aracınız Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
stoplar şu üstü beyaz altı kırmızı olan bi model var onla değiştirilirse çok güzel duru stoplar kayboluyor bu renkte kendin göstermiyor araç arkadan maşallah kazasız belasız
maşallah allah kaza bela vermesin kardesım
videosu şuanda yok zaten aracın işleri cumartesi günü bitti ama yakında videolarını izlersin.ses olarak typer tarzı bir ses var.
Eyw kardeşim sağolasın.gerçekten 9 ay çok bindim zaten yaz gelmesini bekliyordum yapmak için öylede oldu.Evet varex olunca ses çok iyi oluyor. :)
caner cumartesi geldim sen yoktun.
sağolasın adaş teşk. ederim.
teşekkür ederim kardeşim sağol.
Kardeşim sağolasın allah razı olsun.. geliyormusun TR ye bu sene..
teşekkürler sağol.Az kaldı böyle arabalar elimizden geldiğince yaşatmaya çalışıyoruz.
Demek canlı canlı görsen kesin 106 alırsın :) teşk. ederim
Evet o stoplar çok iyi ama tr de alt kırmızı olan kısmı ledli olanlardan var bende onları sevmıyorum.ampullü olan modelden pek yok araştırmak lazım.
eyv. kardeşim cümlemize kazasız belasız.
maşallah çok iyi.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
maşallah alper mükemmel bir 106 gercekten. allah sorunsuz binmeyi nasıp etsin.
Hayırlı olsun
Hiç o teyzeye sordunmu 18-19 lu yaşlarda bir oğlu varmı diye...
hani içime bir kurt düştü de
Maşallah kazasız belasız sürüşler.
Maşallah yaa cok iyi duruyor.
Maşallah tertemiz, sade ve şık.
Sorunsuz günlerde kullanın :)
Teşekkürler,amin cümlemize
sağol biraderim teşekkür ederim.
Teşekkürler orhan sağol.
Teşekkürler,
Sağol teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Maşallah allah kaza bela vermesin
Maşallah, çok güzel. Allah kaza bela vermesin.
maşallah reis, makina cincik :icon_tup:
kardeşim maşallah zımba gibi son hali çok çok başarılı :)
çok çok güzel, iyi günlerde binersin inşallah
Ok gibi duruyor maşallah..
teşekkürler ramazan sağol,
Eywallah kanka sağolasın, ne kadar emek o kadar ekmek hesabı.. :)
İnşallah, güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, sağol.
bız boyle essek gıbı resım koysak tık gelıyor ceza puanı
Çarşıya çıktığımda yolumu değiştiriyorum bu güzel arabayı göreyim diye:)
MaşAllah ok gibi.
Yakından göremedik daha :)
maşallah alper zımba gibi
Maşallah allah kaza bela vermesin çok diri çok temizmiş tekrar tekrar maşallah. Küllüğün altındaki 2 düğme birisi Airbag için diğeri nedir acaba ben ilk defa görüyorum bir 106 da yada dikkat etmedim
Tamam kardeşim geldiğinde haberleşelim 4 sene oldu görüşmeyeli :)
eyw kardeşim teşekkür ederim.Sen yorulma ben sizin evin önüne cekerim akşamları ben işteyken sen bakarsın.. :)
teşekkürler ömerim.Görürsün be kardeşim çık bi hafta sonu gel,hikmet ara ara geliyor beraber çıkın gelin ;)
Eyw saffetim sağolasın.
İyi dileklerin iyi teşekkür ederim.Diğeri düğme gibi duran boş kapak.Sağdan direksiyonlularda da tam tersi yerde duruyor on/off o yüzden var o kapak.
Alperim kazasız belasız iyi günlerde ağız tadıyla bin kardeşim ben canlı canlı bindim fena maaşallah
araç çok iyi maşallah,kazasız,belasız...
Ayrıca Halim Abi'yi nerden buldu yahu :D
Maşallah Alpercim yenı gördüm konuyu daha :) Araba güzel bir araç belli.İyi günlerde kullan..Emeğinde var baya satmamak üzere kullanmanı temennı ederim.. :)
Halimle 6-7 senedir tanışırım bütün 106 larımı ona götürürüm bakıma.teşekkür ederim güzel dileklerin için.bi ara geldiğimde senin aracı görmüştüm.karbon vtec?
Teşekkür ederim sinancım.Araba güzel olmasa bu kadar uğraşmazdım biliyorsun.herşeyiyle içime sinen bir araç o yüzden satmayı düşünmüyorum ee verdiğim emekte cabası. :)
Maşallah Alper..Pırıl pırıl...Ağız tadıyla iyi günlerde kullanırsın...
cidden bu makınelerın var olması güzel:)
Maşallah 10 numara bi araç
Allah kaza bela vermesin
öncelıkle MAŞALLAH sonrasında'da alperım emeğine sağlık ; ben bu arabayı aynen dedgın gibi amcanın altında cok defalar gördüm amca bizdende 106 tıcı çok iyi bakmış evlata, ben senın bu araca ne emek harcadıgını iyi biliyorum kardesım ; emeklerin ve harcadıgın zaman sana helal olsun
maşallah kazasız belasız çok düzgün duruyor :icon_tup: