İyi günlerde kazasiz belasiz kullanmani dilerim kardesim
Hiç sevmem desem yeridir 106'ları maşAllah 106 sevdiren cinsten aracınız Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
stoplar şu üstü beyaz altı kırmızı olan bi model var onla değiştirilirse çok güzel duru stoplar kayboluyor bu renkte kendin göstermiyor araç arkadan maşallah kazasız belasız
videosu şuanda yok zaten aracın işleri cumartesi günü bitti ama yakında videolarını izlersin.ses olarak typer tarzı bir ses var.
Eyw kardeşim sağolasın.gerçekten 9 ay çok bindim zaten yaz gelmesini bekliyordum yapmak için öylede oldu.Evet varex olunca ses çok iyi oluyor.
caner cumartesi geldim sen yoktun.
sağolasın adaş teşk. ederim.
teşekkür ederim kardeşim sağol.
Kardeşim sağolasın allah razı olsun.. geliyormusun TR ye bu sene..
teşekkürler sağol.Az kaldı böyle arabalar elimizden geldiğince yaşatmaya çalışıyoruz.
Demek canlı canlı görsen kesin 106 alırsınteşk. ederim
Evet o stoplar çok iyi ama tr de alt kırmızı olan kısmı ledli olanlardan var bende onları sevmıyorum.ampullü olan modelden pek yok araştırmak lazım.
eyv. kardeşim cümlemize kazasız belasız.
Hayırlı olsun
Hiç o teyzeye sordunmu 18-19 lu yaşlarda bir oğlu varmı diye...
hani içime bir kurt düştü de
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Maşallah, çok güzel. Allah kaza bela vermesin.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
kardeşim maşallah zımba gibi son hali çok çok başarılı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)