Eyw kardeşim saol.
Daha son halinin fotoları çekilmedi.onlar çekildikten sonra daha çok biteceğine eminim
yok be kanka çok sıkıldım 9 ay bindim zır stok,zamanı gelmişti zaten..
Doğru diyon he kışın geldiğinde hava alanından almıştım seni çok konforlu demiştin
Kıydığım yok be orjınal herşeyi duruyor zaten.sadece eksoz ve yay takıldınasıl kıyabildin diyince sanki logo iptali yaptım
Mert saol kardeşim birde canlı görmeni tavsiye derim,sesini felan dinlemeni isterim.
lipsizde güzel böylede güzel aslında,teşekkür ederim iyi dileklerin için.
yavf arkadaşlar ojınal kalsaymış diyorsunuzda ben arabaya bişey yapmadım sadece yay ve eksoz yapıldı.Ayrıca orjınal haliyle 9 ay bindim zaten ve çok sıkıldımteşekkürler
teşekkürler sağolun
Bence liple duruşunu canlı olarak görmeni isterim. o zaman fikrin kesinlikle değişir.Prof çekimler yakında yapılacak o zaman görürsünüz.
Teşekkürler sağolun.
Maşallah,
Allah nazardan saklasın Alper,
kendisi güzel, sesi de güzel (:
tek takıldığım nokta, egzozu potsuz yaptırsaymışsın keşke,
onun dışında herşey 10 nomero olmuş,
eline, emeğine, cebine sağlık...
DipNot:
tezgahtaki mengeneye bağlı direksiyon kutusu resmi 4000x3000 kalmış, biraz kasıyor
bu resim:
http://imageshack.us/a/img819/1570/uujo.jpg
Loading...
maşallah Alper Allah kaza bela yüzü göstermesin çok güzel olmuş
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Maşallah abi , çiçek çiçek
Kanka maşallah öncesi ve sonrası hesabıçok iyi oldu be son hali gerçeten yakışıklı oldu Nazar değmesin
Ctesi o kadar uğraştan sonra ellerimle temizledim pırıl pırıl oldu![]()
araba çok çok diri gözüküyor maşallah kazasız belasız
Kardeşim öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim sağolasın.
Pot olayına takılma hiç bir faktörü yok sadece pot olayının olmaması görsellik.Zaten cumartesi günü boruyu büktürmek için cok ugrastım zor bi yer buldum zaten
Bu arada neden yolda kaldıgımı anladım şerefsiz pompa hava basmış.şuanda yakıt normal,o gün dedim oha aq araba 1 lira yakıyor diye
Eyw emre çok teşekkür ederim sağol kardeşim.
Teşekkür ederim,Amin cümlemize,
Sağol kardeşim Allah razı olsun.
Olm hiç sorma cumartesi çok uğraştık.Çok sağol kendi araban gibi temizledin niyetli niyetli eline koluna sağlık kardeşim.Mis gibi oldu.Ama beni böyle alıştırma her hafta sonu sana temizletirim.Birinin yaptığı işi begenirsem başkasına daha yaptırmam
eyw kardeşim araba diri olmasaydı zaten bu kadar uğraşmaz satardım.
videosu var mı abi egzoz sesini merak ettim![]()
abicim Allah kaza bela vermesin maşallah cok güzel olmuş 9 ay iyi dayandın sessiz sessiz görüyodum gecen makasbaşında bi ses duydum bi baktım arkadan sensin cok sevindim valla ses 10 numara görüntüye diyecek bişey yok emeğine sağlık.
maşallah kazasız belasız , çok güzel araç.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Maşallah aracı geçenlerde gördüm gayet şık olmuş.Dükkana bekleriz![]()
maşallah çok diri güzel bir gtizevk meselesi tabi ama muz silecek pek gitmiyor..
Crm performance
Lip olayını zaten diğer abilerim söylemişlerkesinlikle ait olduğu yere geri dönmeli bunun dışında da ön tarafı alçalttık tan sonra bariz göze batan bir eğim farkı olmuş orjinalin de daha iyiymiş bana kalırsa. Allah iniş takımlarına zeval vermesin abi, bebek gibi araba maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)