maşallah boncuk gibi çıtırdan basılsa güzel olur sanki
maşallah boncuk gibi çıtırdan basılsa güzel olur sanki
orjinal haliyle çok iyi görünüyor umarım sadeliği bozulmaz. bu kasanın ayrı bir güzelliği var beğenmişimdir hep. allah kaza bela vermesin
şöyle bişey yapıcaksan kıymaya değer bence..
http://www.opelclub.co.za/forum/view...php?f=31&t=539
my astra saloon sleeper - Page 149
Kac gundur online goruyorum bu konuyu hic bakmamistim bugun bakabildim iyki bakmisim bu orjinallikten mahrum kalcaktm yoksa
Masallah
Aracına Maşallah. Güzel korunmuş güle güle bin. Aynı kasanın 97'' 1.6 16v 101hp var bizde de. Bu arabaya binene kadar hiç umrumda bile değildi. aracımıza hiç tüp takılmadı bu zamana kadar iki şeye hastayım bir yol tutuşu iki yürüyüşü.. inan hiç beklenmiyecek şekilde şaka yapıyor.. araca ilk zamanlar opel sıkıştırmaya gelmez gözüyle baksamda dayanamadım F'i şunlarla denedim: 1.6 ies 120hp ,Megane I 1.6 110 hp, SuperB 1.6 TDI 105hp, Focus 1.6 TDCI, 1.5 DCi 110 hp Fluence, 1.6 110hp ES7 Cıvıc bu araçların hepsi stocktu hepsi ile drag yaptık. hepsinin önüne kalkışta zıpladım bunların dışında b5 1.8T passat ve e36 320 bmw ile de denemem oldu. 1.8T ye 110-120 lere kadar kapısında takip ettim daha sonra boy boy önüme geçti, 320 de ise 140 lara kadar arka kapısında gittikten sonra oda yavaşca uzadı (: epeyce yazdım ama gerçekten küçümsenmeyecek kadar güzel yürüyen bi araç..
Teşekkürler, alçalmaya ihtiyacı var
Amin teşekkür ederim
Ciddi emek var, ikinci konuyu derinlemesine inceleyeceğim ilgimi cekti. Motor düzeni muazzamAçıkcası öğrenci butcesiyle olacak isler degil, unı bitene kadar boyle devam ederim. İlk arabam, satmayı düşünmüyorum. Kimle muhabbeti geçse ilk arabamı keske satmasaydım diyor. Bakarsınız 5 sene sonra ben de linktekiler gibi yapar kenara koyarim
Sagolun
Tesekkurler. Ayni motor, X16XEL. 1095 kg bos agirlik kalkışta ciddi avantaj sagliyor. Vites oranlari da hizlanma odakli. Bu aracı almadan önce babamin yazilimli 1.8TDCI 140PS/320NM Connectini kullanıyordum, haliyla astrada o atakligi bulamıyorum hissiyat olarakAma yuruyusu fena degil. Yol tutusu gercekten cok iyi, zamanının ötesinde
![]()
Kardeşim aracın çok temizmiş Allah kaza bela vermesin böyle samanlıkta bulunan iğne gibi bişey sanırımyalnız arabayı eğer benim gibi aile spec kullanmıyorsan direk bas hafif film egsoz ve ses sistemi yap on numara olur eminim senin kafandada bunlar dönüyodur
![]()
Tekrar maşallah ...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
insan boyle temız arac alınca sıfır gıbı hıc bozası gelmıyor dımıbencede hıc ellemeyın masallah allah kaza bela gostermesın
![]()
MAŞALLAH Araca bizdede bunun aynısının hb i vardı gerçekten yol tutuşları süper kullanımıda çok zevkli bizimkinde extradan araç telefon kiti - orjinal fabrika çıkışı cd çalar ve yine orjinal fabrika çıkışlı elektrikli yan aynalar mevcuttu astrada en beğendiğim kasa budur yalnız direksiyonları diğer araçlara göre bana ağır geliyordu ne kadar hidrolikte olsa bence benim önerimle hiç orjinalliğini bozmadan böyle bin Kazasız Cezasız Belasız Kullanman Dileğiyle
maşallah hocam Allah kaza bela vermesinastra can dır
en sağlam Alman lar dan birine biniyorsunuz :-)
MaşAllah çok güzel kazasız belasız![]()
Çok diri duruyor, inceden bi basılsa tadından yenmez rengi falan çok güzel
maşallah araba çok çok temiz
Hayırlı olsun..Gerek iç kısımı gerekse dış çok temiz gözüküyor...
İyi günlerde kullanın...
Orjinal jantlarını hiç değiştirme derim, bu haliyle 3 4 cm basıp,app plaka,sislere zenon,amerikan park,açık hava filtresi takıp keyifli keyifli gez derim.Bunlar dışında yapacağın ekstralar bence arabayı bozar.Güle güle kullan![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)