Arkadaşlar merhaba ;
Aracımızı alalı yaklaşık 40 gün kadar oldu.Fırsat bulup çekebildiğim resimleri sizlerle paylaşmak istedim.Elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışacağım..
![]()
Arkadaşlar merhaba ;
Aracımızı alalı yaklaşık 40 gün kadar oldu.Fırsat bulup çekebildiğim resimleri sizlerle paylaşmak istedim.Elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışacağım..
![]()
maşallah corsa bler çok hoş araçlar özellikle gsiler
Yanılmıyorsam eski sahibide sitedendi, hayırlı olsun maşallah güzel araç
lipin montajı çok kötü olmuş bir de kaput maskesini biraz daha gerdirin gergin dursun buruşk çok göze batıyor onun dışında güzel araç kazasız belasız
Maşallah çok iyi duruyor![]()
teşekkür ederim. 1.4 ler de iyidir
teşekkür ederim.evet berkay kardeşimizin eski arabası.
teşekkür ederim.lipin montajından ziyade park yeri sorunumuz vardı ve bu sorun çözülüne kadar lipe bir hayli eziyet çektirdik.tekrara bir elden geçireceğiz..
teşekkür ederim..![]()
Hayırlı olsun aracınız Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
İyiki arabam sende abi hala kendi arabam gibi görüp hasret giderebiliyorum.Tanımadığım birine satmış olsam aklım kalırdı. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Maşallah
![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
maşallah aracına bende goruyorum hep...bısı sorcam sana...aracın uzerındekı lip astra GSI ın mı yada neyın solersen bende benım çorsa ya dusunuyorum
34AL1527 DİESEL POWER CORSA ROLLİNGSTONE
34EAG18 Ford FOCUS
41UF100 Subaru impreza 2.5 wrx
34ZM8979 SOLD (106 GTI)
maşallah corsa ailesi)
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)